SLAVNI KOJI SU UNIŠTILI BRAKOVE ZBOG AFERA SA DADILJAMA: Jedan ju je sačekao GO u hotelskoj sobi, a ovom je glumica OPROSTILA!
Foto: Profimedia

ŠOK!

SLAVNI KOJI SU UNIŠTILI BRAKOVE ZBOG AFERA SA DADILJAMA: Jedan ju je sačekao GO u hotelskoj sobi, a ovom je glumica OPROSTILA!

Pop kultura -

Brojni holivudski zavodnici uništili su brakove i to zbog afera sa dadiljama svoje dece. Iako je spisak slavnih preljubnika dugačak, u nastvaku vam predstavljamo one čije je navodno neverstvo podiglo najviše prašine u javnosti.

Mik Džeger

Šuškalo se da su brak Mika Džegera i Džeri Hol narušavale Džegerove divlje seksualne avanture sa Kler Housman, dadiljom koju su angažovali da čuva decu za vreme turneje "Rolling Stonesa".

Kler je u intervjuu za britanske medije ispričala da je samo upoznavanje s Džegerom bilo ludo. Angažovala ju je njegova supruga, a kada je došla u hotelsku sobu muzičar ju je dočekao potpuno go, bez donjeg veša. Dva dana kasnije, Kler je poklekla pod rokerovim šarmom.

Mik Džeger, Džeri Hol
foto: Profimedia

Ben Aflek

Nakon što se vest o razvodu Bena Afleka i Dženifer Garner pojavila, krenule su glasine o Aflekovom udvaranju dadilji Kristin Ouzounian. Šuškalo se 2016. godine da je Kristin navodno stvarala probleme i u braku Toma Bradijsa.

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Arnold Švarceneger

Guverner nije imao aferu sa dadiljom, ali je imao dete koje je dobio s kućnom pomoćnicom tokom braka sa Marijom Šrajver. Marija i Arnold deset godina nakon što je novinarka zatražila raskid braka još uvek se nisu razveli, pa je njihov brak okončan tek 2011. godine.

Arnold Švarceneger, Marija Šrajver
foto: Profimedia

Robin Vilijams

Robin Vilijams i Valerija Velardi rastali su se zbog njegove afere sa dadiljom Maršom Garses, s kojom se kasnije venčao. No, govorilo se kako je Valerija znala za glumčevu sklonost drugim ženama. Oni su bili u braku 19 godina i dobili dvoje dece.

Robin Vilijams
foto: Profimedia

Džud Lo

Džud Lo i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala da je imala aferu sa njim 2005. godine. Ipak, to nije zauvek prekinulo njegovu i Sijeninu vezu - bar ne odmah. Tada su prekinuli, a ponovo su se verili 2010. godine, ali su se već sledeće rastali. Kako su tada navodili svetski mediji koji se bave životima poznatih, Sijena nije mogla da mu oprosti prevaru sa dadiljom i pored velike ljubavi koja ih je vezivala.

Džud Lo
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:33

MEĐUSTRANAČKI DIJALOG: Nova runda, bez posredovanja stranaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track