GLUMAC SAHRANIO DETE, DEVOJKU I NAJBOLJEG DRUGA: Godinama su ga pratile tragedije, a sada je konačno našao sreću KRAJ NJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

SREĆAN ROĐENDAN

GLUMAC SAHRANIO DETE, DEVOJKU I NAJBOLJEG DRUGA: Godinama su ga pratile tragedije, a sada je konačno našao sreću KRAJ NJE! (FOTO)

Pop kultura -

Kijanu Rivs rođen je na današnji dan 1964. godine, a životna priča poznatog glumca sigurno vas neće ostaviri ravnodušne.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Naime, Kijanu Rivs sin je plesačice i dizajnerke Patriše Tejlor i geologa Samjuela Rivsa, a kada je glumac imao tri godine, otac ih je napustio. Patriša, inače iz Eseksa, je tada krenula da seli decu - prvo na Havaje, potom u Australiju i Njujork, da bi se potom skrasili u Kanadi. Semjuel je kasnije završio i u zatvoru zbog trgovine opijatima, a odrastanje bez oca za glumca je oduvek bila bolna tema.

Kijanu je imao 13 godina kada je poslednji put video oca. Samjuel je probao da stupi u kontakt sa njim devedesetih, ali glumac nije bio zainteresovan.

Kijanu je ostao i bez svoje partnerke Dženifer Sajm koja je poginula 2001. godine u stravičnoj nesreći sa svega 28 godina. Dženifer i Kijanu su pre nesreće čekali devojčicu, Avu, ali dete je bilo mrtvorođeno.

Nakon toga, Kijanu je imao kratku vezu sa Sandrom Bulok i Sofijom Kopolom, ali činjenica koju i sam ističe je da je Dženifer bila ljubav njegovog života.

On i Dženifer su se upoznali 1998. godine, na promotivnoj svirci njegovog benda. Glumac tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled. Badnje veče 1999. godine dočekali su u suzama - te večeri koja je trebalo da bude najsrećnija u njihovom životu, Ava je mrtvorođena.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Dve godine kasnije, Dženifer je otišla na žurku koju je priredio Merilin Menson. Budući da je pila, sa žurke ju je kući odvezao neko od prijatleja. Međutim, Dženifer je pijana sela u kola kako bi se vratila nazad na žurku i udarila u gomilu parkiranih automobila. Poginula je na licu mesta.

Inače, glumac je1993. godine ostao i bez najboljeg prijatelja, Rivera Feniksa, koji je umro sa svega 23 godine na jednoj žurki.

Tu je bila i vest o tome da njegova mlađa sestra Kim boluje od leukemije. Kijanu je, inače, ranih devedesetih godina potpuno preuzeo brigu o njoj.

No, upkos svemu - smogao je snage da nastavi dalje, da živi, radi i raduje nas svojim ulogama. U nekoliko navrata istakao je da je život vredan življenja, uprkos svemu i uprkos svima.

Ipak, slavni glumac danas konačno uživa u životu i ljubavi, on je već duže vreme u vezi sa Aleksandrom Grant koju na mrežama često prozivaju zbog izgleda, odnosno sede kose.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:42

KAJA OTKRILA TAJNU SVOG USPEHA: Svaki pevač ovo mora da zna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track