POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA JAVNOST OBJAVOM O RAZVODU: Rastaje se posle 3 godine, a u prvom braku provela samo 21 mesec!
Foto: Profimedia

niko nije očekivao

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA JAVNOST OBJAVOM O RAZVODU: Rastaje se posle 3 godine, a u prvom braku provela samo 21 mesec!

Pop kultura -

Glumica Kejli Kuoko (35), najpoznatija po ulozi Peni u seriji Teorija velikog praska, i njen suprug Karl Kuk (30) objavili su da se razvode nakon tri godine braka.

"Usprkos dubokoj ljubavi i poštovanju koje osećamo jedno prema drugom, shvatili smo da se naši putevi razilaze", stoji u zajedničkoj izjavi za časopis People.

"Iako smo oboje puno toga podelili sa javnošću, ovaj deo našeg putovanja hteli bismo da zadržimo za sebe, ali hteli smo biti otvoreni oko toga šta se događa. Između nas nema mržnje i ljutnje, upravo suprotno", naveli su.

Dodali su da su "ovu odluku doneli zajedno, uz veliko međusobno poštovanje i saosećanje".

Kejli i Karl vezu su započeli 2016.godine, a u novembru sledeće godine su objavili veridbu. Venčali su se u junu 2018. godine.

Par je u junu proslavio treću godišnjicu, koju su si čestitali putem društvenih mreža, a tad se ni po čemu nije dalo naslutiti da se bliži raskid.

"Upoznali smo se u Njujorku, 30. juna 2016., tačno dve godine kasnije venčali smo se na isti datum i sad smo već tri godine u braku. Zašto si ostao sa mnom u braku toliko dugo? Iskreno sam impresionirana, toliko mnogo te volim, nemaš pojma koliko. Srećna godišnjica", napisala je tom prilikom glumica uz zajedničku fotografiju.

"Slažem se, ja sam jednako začuđen što nam je već treća godišnjica, proletelo je u trenu. Mnogo te volim i jedva čekam još milion zajedničkih godina", napisao je Karl.

Da podsetimo, glumica je pre Karla bila braku sa Rajanom Svitingom samo 21 mesec i tada je izjavila kako je mislila da se više nikada neće udati.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

SESTRE RODIĆ NA OKUPU! Slavilo se uz TRUBAČE, svi gledali u minić Bogdane Ražnatović, a sa njima se veselio i MIRKO ŠIJAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track