VELIKA TRAGEDIJA JE ZADESILA NJENU PORODICU: Glumica nas je godinama zasmejavala, ali je tek sad progovorila o STRAŠNOJ NESREĆI
Foto: Profimedia

velika tuga i bol

VELIKA TRAGEDIJA JE ZADESILA NJENU PORODICU: Glumica nas je godinama zasmejavala, ali je tek sad progovorila o STRAŠNOJ NESREĆI

Pop kultura -

Američka glumica i komičarka Moli Šenon ostvarila je veliki uspeh i ponovni uspon karijere zahvaljujući hit-serijama "The White Lotus" i "The Other Two", a ovih je dana odlučila da progovori o tragediji koja je potresla njenu porodicu.

Moli Šenon
foto: Profimedia

Naime, Moli (56) izgubila je majku, mlađu sestru i sestričnu u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo četiri godine, a za koju je bio kriv njen otac koji je vozio pod uticajem alkohola i koji je preživeo sa teškim povredama. Glumica je dosad o tragičnom događaju retko govorila u javnosti tokom 30-godišnje karijere, ali sada je u intervjuu za The Los Angeles Times priznala kako je to uticalo na njen život.

"Srce mi je bilo slomljeno i bila sam jako tužna, pokušala sam sve to da zadržim u sebi nekako kao dete. Ali nema šanse da osetite tu vrstu duboke boli zbog toga što su vam majka i sestra mrtve i da zadržite to sve u sebi. To se sve kasnije pojavljuje u životu i prati vas", priznala je Moli.

Glumica se proslavila nakon manjih uloga u serijama "In Living Colour" i "Twin Peaks", a onda se 1995. godine pridružila ekipi komičarskog šou-progra ma "Saturday Night Live". Te je godine stvorila omiljeni lik Meri Ketrin Galagher koju je glumila i nekoliko godina kasnije u filmu "Superstar".

Moli Šenon
foto: Profimedia

Njena gluma često bi uključivala bacanje na različite predmete poput metalnih stolica, bez ikakavih sigurnosnih podloga i nije marila hoće li se povrediti

"Nije me bilo briga jesam li se posekla ili krvarim. Bilo mi je svejedno. Bila sam bezobzirna, a zbog onog što sam prošla u životu, jednostavno me nije bilo briga za ništa", otkrila je.

O porodičnoj tragediji pisala je i u svojim memoarima "Hello Molly!" koji će izaći u aprilu sledeće godine.

"Imala sam osećaj kao da sam srce stavila na sto, ali nadam se da će moja priča pomoći drugima", dodala je Moli.

Otkrila je i da dok se njen otac oporavljao od nesreće, da su ona i njena druga sestra Meri živele sa tetkom i kako je bila svesna da joj život više nikad neće biti isti i sve je htela da radi kao što je radila majka, čak i da seče hleb.

"Sve me to izluđivalo", dodala je i priznala da su je i neke zabavne stvari u detinjstvu znale jako da je rastuže jer su je podsećale na sestru i majku bez kojih je zauvek ostala.

Moli Šenon
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

SESTRE RODIĆ NA OKUPU! Slavilo se uz TRUBAČE, svi gledali u minić Bogdane Ražnatović, a sa njima se veselio i MIRKO ŠIJAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track