POKAZAO PRELEPE FOTKE SA ĆERKOM: Stevan Piale podelio emotivne trenutke sa naslednicom, svi oduševljeni porodičnom IDILOM!
Foto: Damir Dervišagić

preslatko

POKAZAO PRELEPE FOTKE SA ĆERKOM: Stevan Piale podelio emotivne trenutke sa naslednicom, svi oduševljeni porodičnom IDILOM!

Pop kultura -

Stevan Piale je mladi glumac koji je privukao pažnju javnosti ulogama u serijama, filmovima i pozorištu.

Stevan Piale
foto: Printscreen/Instagram

Stevan je veoma vezan za ćerku Rosu, koju je dobio prošle godine sa suprugom Unom, a na društvenim mrežama često postavlja fotografije sa njom.

Neke od njegovih poslednjih objava pokrenule su lavinu komentara, a na svim ga vidimo baš sa mezimicom.

Stevan Piale
foto: Printscreen/Instagram

Stevan je prošlog meseca napisao ćerki pesmu povodom njenog prvog rođendana, a stihovima je oduševio sve.

- Čudno neko vreme došlo, iz nehata pesnik postah, još ovu ću da napišem, i onda ću reći dosta. Evo sad još jedne pesme, jer nalaže tako pravda, Una je u petak dobi, ova tebi sad pripada. Ćao Roso, ovde tata, i pišem ti ovu pesmu, ne znam kad ćeš da je čitaš, al' s leve čitaj na desnu. Na godini prvoj hvala, baš si dobra neka beba, nećemo te zameniti, jer nam bolja ič ne treba. Već godinu punih dana ja se divim tvome licu, malo ličiš ti na mamu, al' više na lubenicu. Ne zameram, konstatujem, lubenica baš si slatka, viđao sam to povrće, ti lepša si od ostatka. A što se manira tiče, sjajna si, tu stavljam tačku. i kad ližeš Cilit Benga i kad cuclu umačeš u mačku. Nadam se da čitaš ovo i da nisi odustala, jer dok pišem, ispred mene na glavu si opet pala. Stigli smo do kraja pesme, ne znam samo da l' se shvata, svašta pišem a sve se mislim, Roso, voli te tvoj tata - stihovi su pesme koju je napisao svom detetu.

Stevan Piale
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:42

SRBI ZNAJU KAKO DA SE ZABAVE: Turski glumac oduševljen Beogradom, provodio se do zore, a žene ga SPOPADALE sa svih strana! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track