MILJENIK ŽENA PROLAZI KROZ PAKLENE DANE: Hju Džekmen ostao bez bitne osobe koja mu je olakšala mučan period ŽIVOTA
Foto: Profimedia

ne voli da se seća

MILJENIK ŽENA PROLAZI KROZ PAKLENE DANE: Hju Džekmen ostao bez bitne osobe koja mu je olakšala mučan period ŽIVOTA

Pop kultura -

Glumac Hju Džekmen objavio je na društvenim mrežama tužnu vest da je njegov otac Kristofer Džon preminuo u 85. godini života. Uz očevu fotografiju objavio je i dirljiv status koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

"U ranim satima na Dan očeva (Australija) moj tata je mirno preminuo. Ispunjen sam dubokom tugom, ali u isto vreme i ljubavlju i zahvalnošću. Moj je tata je jednom rečju bio izvanredan. Život je posvetio porodici, poslu i veri. Molim se da je sada u miru sa Bogom", napisao je Hju.

Kristofer je Hjua i njegovu dvojicu braće odgajio kao samohrani otac, jer je slavni glumac imao tek osam godina kada ih je majka Grejs napustila i preselila se iz Australije u Veliku Britaniju.

"Bilo je to traumatično. Mislio sam verovatno da će se vratiti, ali takvi osećaji samo su se nastavljali", izjavio je jednom prilikom i dodao kako je majku nakon što ga je napustila viđao otprilike jednom godišnje.

Tek kada je imao 12 godina shvatio je da se ona više neće vratiti, a toga se prisetio i u intervjuu za "60 Minutes".

"Moj otac je moja stena. Od njega sam naučio sve o lojalnosti, pouzdanosti, ostanku iz dana u dan, bez obzira na sve", izjavio je tada.

Za The Australian Women's Weekly otkrio je i da se godinama osećao traumatiziranim i posramljenim jer ga je majka napustila, ali ipak da je godinama kasnije uspeo da razgovara sa njom i shvatio da otišla jer je vodila svoje bitke koje on kao dete nije mogao da razume.

"Znam da se borila. Bila je u bolnici nakon što sam se ja rodio, patila je od postporođajne depresije", izjavio je Hju tada.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:39

POČELA BERBA GROŽĐA U NEGOTINSKOJ KRAJINI: Kao u stara vremena, najlepše devojke gacale po bačvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track