ONA ZAVODI SAMO BOGATE FRAJERE: Proslavio ju je SKANDAL sa pevačem, a sada ponosno paradirala plažom i pokazala NOVE GRUDI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/chanteljeffries

paparaco

ONA ZAVODI SAMO BOGATE FRAJERE: Proslavio ju je SKANDAL sa pevačem, a sada ponosno paradirala plažom i pokazala NOVE GRUDI! (FOTO)

Pop kultura -

Šantel Džefris, model, influnserka i di-džej, nedavno je uhvaćena na plaži jednog luksuznog hotela u Majamiju, a ova lepotica mamila je poglede u minijaturnom bikiniju.

Šantel Džefris
foto: Printscreen/Instagram/chanteljeffries

Šantel je poznata kao devojka koja se ne libi da svetu pokaže svoje atribute, a izbor njenog kupaćeg kostima to definitivno i dokazuje.

Minijaturni bikini jedva da je pokrio ono najintimnije, a ni gornji deo nije puno toga sakrio - upravo suprotno: akcentovala je svoje grdudi, a pre par godina je otkrila da je posetila plastičnog hirurga, te korigovala poprsje.

Naime,njena kilaža je stalno varirala, a ona je želela da joj grudi ostanu iste veličine, pa je odlučila da ugradi implante. U jednom trenutku imala je 58 kilograma, a umela bi naglo da smrša i na težinu od 45 kilograma - to je uticalo da se veličina njenih grudi neprestalno menjala.

Šantel Džefris
foto: Profimedia

Ova crnka poznata je po viđanju sa bogatim, poznatim i uticajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje.

Ona je imućne muškarce počela da zavodi još pre punoletstva, pa je tako pre 2013. uspela već da bude sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom.

Šantel Džefris
foto: Profimedia

No, afera koju je zaista proslavila i učinila je svetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom. Ova romansa je bila kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se - hapšenjem! Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost.

Na njenu listu slavnih ljubavnika upisali su se i reper Trevis Skot, košarkaš Džordan Klarkson, kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli...

Šantel Džefris
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

DARKO LAZIĆ KUPIO BARBARI POSEBAN POKLON: Pevačica nije krila koliko je SREĆNA, ovo im je upotpunilo ODNOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track