NA DANAŠNJI DAN PRE 40 GODINA EMITOVANA JE PRVA EPIZODA MUĆKI: Glumci su se ponovo OKUPILI, a razlog će ODUŠEVITI sve fanove! FOTO
Foto: Profimedia

SJAJNE VESTI!

NA DANAŠNJI DAN PRE 40 GODINA EMITOVANA JE PRVA EPIZODA MUĆKI: Glumci su se ponovo OKUPILI, a razlog će ODUŠEVITI sve fanove! FOTO

Pop kultura -

Prva epizoda britanske komedije "Mućke" emitovana je na današnji dan, 8. septembra 1981. godine. Tim povodom se okupio Deo glumačke ekipe se nedavno okupio kako bi snmili u specijalnu epizodu u čast godišnjice.

Mućke
foto: Profimedia

Glumica Andre Bernard objavila je fotografiju na kojoj se nalaze Gvinet Strong i Filip Pop i napisala:

- Ne mogu da verujm da je prošlo 40 godina od emitovanjaj serije.

Ubrzo je stigao odgovor od čuvenog Bojsija, Džona Čalisa koji je nedano psetio našu zemlju kako bi podneo zahtev za dobijanje srpskog pasoša.

- Da barem mogu da uživam sa vama tamo. Uživajte i molim jedan konjak - napisao je Bojsi.

Podsetimo, scena u kojoj Delboj Troter u legendarnoj seriji "Mućke" (Only Fools and Horses) propada kroz otvoreni šank izglasana je za najbolji trenutak u istoriji televizije.

Radi se o sceni iz epizode "Yuppy Love" u kojoj se Del (Dejvid Džejson) i Triger (Rodžer Lojd Pek) dive dvema devojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim kul pristupom, Del ne primećuje da je neko podigao dasku na šanku iza njega i, dok pokušava da se nasloni na njega, propada u prazno.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:57

PEĆKA PATRIJARŠIJA JE STUB PRAVOSLAVLJA: Nezamislivo da neko spreči patrijarha Porfirija da se tamo ustoliči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track