PATRIJARH ME NAZVAO KADA JE MOJ OTAC OTIŠAO U ISPOMOĆ SVECIMA: Najmlađi Balašević podelio fotografije, a njegove reči KIDAJU SRCE
Foto: Printscreen/Instagram/megdan.fighting

emotivno

PATRIJARH ME NAZVAO KADA JE MOJ OTAC OTIŠAO U ISPOMOĆ SVECIMA: Najmlađi Balašević podelio fotografije, a njegove reči KIDAJU SRCE

Pop kultura -

Đorđe Balašević je preminuo 19. februara i ostavio svoje najbliže, porodicu i prijatelje, kao i poštovaoce njegovog lika i dela da tuguju. Svakako taj gubitak je najteže pao njegovoj porodici, a sin Aleksa povremeno podeli poneku emotivnu fotografiju i seti se svog oca.

"Bio nam je Patrijarh. Nije samo bio već po koji put raširio krila našoj kući. Dana kada je moj otac otišao u ispomoć Svecima i Anđelima, tada me je Patrijarh nazvao, u nekoliko minuta objasnio da nemam razloga da budem tužan, pokazao mi je mog oca u svim zapovestima, i ja sam ga zaista video. Kad kažeš Svetac pomisliš samo na one na Nebu, a koliko je samo nas koji veruju i u one na Zemlji..." Poklonik Aleksa Balašević - stoji u emotivnoj objavi najmlađeg Balaševića na Instagramu gde se vide tri fotografije sa patrijarhom Porfirijem.

Patrijarh Porfirije, Aleksa Balašević, Đorđe Balašević
foto: Printscreen/Instagram/megdan.fighting

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:48

ĐOLETA ŽALE KAO TITA! Robert Čoban: Od Josipa Broza NIKO nije ŽALJEN na prostorima bivše Juge kao Balašević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track