RAK POBEDILA 2 PUTA I ODSEKLA GRUDI, SVI JE PAMTE PO OVOM DETALJU: Pevačica prošetala crvenim tepihom, malo ko je PREPOZNAO! FOTO
Foto: Profimedia

promenila se

RAK POBEDILA 2 PUTA I ODSEKLA GRUDI, SVI JE PAMTE PO OVOM DETALJU: Pevačica prošetala crvenim tepihom, malo ko je PREPOZNAO! FOTO

Pop kultura -

Američka pevačica Anastasija (52) je prošetala crvenim tepihom ovogodišnjeg, 78. po redu Filmskog festivala u Veneciji.

"Mala dama sa velikim glasom" kako je pripadnici sedme sile zovu, nikog nije ostavila ravnodušnim svojom odevnom kombinacijom.

Anastasija
foto: Profimedia

Kada se pojavila na muzičkoj sceni krajem devedesetih godina prošlog veka, ova plavokosa pevačica visoka svega 157 cm istakla se moćnim vokalom, provokativnim stajlingom i energičnim pesmama.

Sa muzičke scene se povukla na vruhncu karijere 2003. godine kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Nakon tri godine borbe, pobedila je opaku bolest, makar na neko vreme. Početkom 2013. godine je bila primorana da otkaže evropsku turneju - rak se vratio.

Anastasija
foto: Profimedia

Ovog puta borba je kraće trajala i Anastasija je ponovo pobedila kancer. Iz straha da bi mogao ponovo, po treći put da se vrati, plavokosa pevačica se odlučila na hrabar potez - uradila dvostruku mastektomiju, odnosno odstranila obe dojke. Iako se vratila muzici, ređe smo je viđali u javnosti. Naočare, njen zaštitni znak, u potpunosti je odbacila nakon operacije 2005, a energična muzička diva pretvorila se u nežnu plavušu.

Danas Anastasija nije nji nalik muzičkoj zvezdi koja je nosila kožne pantalone, kratke topove i u pesmama bodrila žene nakon ljubavnih brodoloma. Slike iz Venecije to i dokazuju.

Pevačica je juče prošetala tepihom u prelepoj, ženstvenoj kreaciji i oduševila ne samo modne kritičare, već i posetioce festivala. Jednostvan frizura, kosa skupljena u spušten rep i efektan nakit istakli su lepotu ove pevačice, koja je na premijeri italijanskog filma "Freaks Out" pozirala sa čuvenim britanskim glumcem Džonatanom Risom Mejersom.

Anastasija
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:24

SOFIJA I LUKA SINU ALEKSEJU GALA PROSLAVILI PRVI ROĐENDAN: Tamburaši, baloni, PERJE, mama na LJULJAŠCI, a tu je i KONJ (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track