ONA JE BACILA DŽEJ LO I AFLEKA U DRUGI PLAN: Ismevali su je zbog BOJE KOŽE, a posebno zbog OVOGA, sada joj zavide NA USPEHU! FOTO
Foto: Profimedia

BLISTALA

ONA JE BACILA DŽEJ LO I AFLEKA U DRUGI PLAN: Ismevali su je zbog BOJE KOŽE, a posebno zbog OVOGA, sada joj zavide NA USPEHU! FOTO

Pop kultura -

Na premijeri filma "Poslednji duel", prikazanoj na Filmskom festivalu u Veneciji, pojavile su se Dženifer Lopez i Ravdah Mohamed, obe u belim dugim haljinama.

Iako je latino diva imala veliki dekolte, ali i Ben Afleka pored sebe, sva pažnja je bila usmerena ka Ravdah.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Ravdah Mohamed je somalijsko-norveški model, aktivistikinja i istaknut zagovornik prava muslimanki.

Naime, Ravdah je rođena u Somaliji, a sa svega sedam godina je počela da nosi maramu, a godinu dana kasnije, sa porodicom se preselila u Norvešku, gde je počela sa obrazovanjem. U Norveškoj su je kolege iz škole podvrgavale zlostavljanju, maltretiranju i rasizmu, posebno zbog nošenja hidžaba i boje kože.

Ravdah Mohamed
foto: Profimedia

Na početku karijera, učestvovala je u modnim kampanjama u arapskom svetu, ali onda su je primetili svetski poznati brendovi.

Ipak, Ravdah je otkrila da se suočila sa poniženjem i odbijanjem, posebno u modnoj industriji, dok su klijenti oklevali da joj daju priliku da se pojavi na Nedelji mode u Parizu navodeći ogorčenje i reakciju francuskih političara.

U maju 2021. godine zvanično je imenovana za urednicu predstojećeg časopisa "Vogue Scandinavia" koji bi uskoro trebao da bude predstavljen. Ravdah će postati prva urednica sa hidžabom jednog modnog časopisa.

Ravdah Mohamed
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:06

TOPALKOVA ĆERKA SE VERILA I UŽIVA ZA SVE PARE! Helena izgleda brutalno, a sada pokazala kako se hrani i OSTAVILA sve u ČUDU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track