VERENIK JU JE PREVARIO SA PROSTITUTKOM, A BIVŠI IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Glumica sa 56 izgleda kao da ima 26 GODINA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

zapalila društvene mreže

VERENIK JU JE PREVARIO SA PROSTITUTKOM, A BIVŠI IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Glumica sa 56 izgleda kao da ima 26 GODINA! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica Elizabet Harli odlučila je da uživa u poslednjim danima leta, pa je pozirala u bikiniju i pokazala svoje utegnuto telo iz svakog ugla.

Oduševljeni fanovi Elizabet Harli odmah su primetili njen stomak, noge i zadnjicu, a te nisu štedeli na komplimenitima.

"Ima 56 godina, a izgleda kao da ima 26", "Ti ne stariš", "Predivna", "Blago onom ko te je snimao", bili su nek od komentara.

Iako izgleda kao da puno truda ulaže u svoj izgled, Herli se zapravo vodi jednostavnom filozofijom. Uživa u dugim šetnjama sa svojim psima, a čučnjeve izvodi dok pere zube ili sprema ručak u kuhinji. Svako jutro pije dve čaše mlake vode i celi dan nosi bočicu vode za sobom kako bi uvek bila hidrirana. Izgleda da recept deluje.

Podsetimo, glumica je bila verena za Hju Granta, sve dok ga nije uhvatila na delu sa prostitutkom.

Atraktivna Britanka ima sina Demijana Harlija, kog je dobila sa Stev Bingom. Elizabeta i Stiv su se razišli pre rođenja sina. Prošle godine Bing je izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata luksuzne zgrade.

Elizabet Harli, Demijan Harli
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

MILICA PAVLOVIĆ VRIŠTALA KAD JE VIDELA S*KSI SCENE SA TIMOTIJEVIĆEM! Pevačicina reakcija HIT, lice prekrila RUKAMA posle serije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track