NAJLEPŠA EVROPLJANKA PRE SVIH ZAHVATA: Bila je sa mnogim poznatim ZAVODNICIMA, a pisalo se da se operisala kako bi ličila na NJU!
Foto: Profimedia

SVAKAKO JE PRELEPA!

NAJLEPŠA EVROPLJANKA PRE SVIH ZAHVATA: Bila je sa mnogim poznatim ZAVODNICIMA, a pisalo se da se operisala kako bi ličila na NJU!

Pop kultura -

Italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla Madalina Genea pruvuka je mnogo pažnje na crvenom tepuhu u Veneciji, te dokazala zbog čega je smatraju jednom od najatraktivnijih Evropljanki.

Kako su pisali italijanski mediji, Madalina je oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni. Takođe pišu da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Fotografije stare 10-ak godine govore u prilog tome, mada ne možemo, a da ne priznamo da je ova zgodna Rumunka i tada bila veoma lepa.

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

Italijanski mediji Madalinu zovu i modernom Sofijom Loren, a u predstojećem filmskom hitu "House of Gucci" tumači ulogu upravo ove filmske dive. Pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:11

Milica Mandić se udaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track