NOVA ENERGIJA DOLAZI U BEOGRADSKU OPERU! Stižu prve čestitke basu Dragoljubu Bajiću, a evo od koga i kako on izgleda FOTO
Foto: Zorana Jevtić

u žiži

NOVA ENERGIJA DOLAZI U BEOGRADSKU OPERU! Stižu prve čestitke basu Dragoljubu Bajiću, a evo od koga i kako on izgleda FOTO

Pop kultura -

Direktorka Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jasmina Trumbetaš Petrović neće od 24. septembra više rukovoditi ovim sektorom i vraća se na mesto prvakinje opere.

Plasido Domingo, Jasmina Trumbetaš
foto: Damir Dervišagić

Ivana Vujić, upravnica Narodnog pozorišta u Beogradu, odlučila je da ovu funkiciju narednom periodu preuzme Dragoljub Bajić. On je bas, prvak Opere i jedan od najlepših mladih glasova koji se pojavio na sceni srpske umetničke muzike poslednjih godina, stoji u njegovoj biografiji.

"Čestitam novom direktoru Opere Narodnog pozorišta Dragoljubu Bajiću za koga verujem da će mnogo kvalitetnije raditi svoj posao nego njegov predhodnik. Radujem se novoj sezoni 21/22 i novoj energiji beogradske opere! Sezonu počinjemo operom "Orfej i Euridika" gde me možete videti u ulozi Euridike", prva je Bajiću čestitela imenovanje koleginica Nevena Bridžen.

Nevena Bridžen, Dragoljub Bajić
foto: Privatna Arhiva, Printskrin

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

Marija Jelić i Jasmina Trumbetaš BELEF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track