ŽELELA DA UDOVOLJI BIVŠEM MUŽU KOJI JE MRZEO NJENU GOLOTINJU? Evo šta stoji iza kontroverznog izdanja Kim Kardašijan! (FOTO)
Foto: Profimedia

zanimljivo

ŽELELA DA UDOVOLJI BIVŠEM MUŽU KOJI JE MRZEO NJENU GOLOTINJU? Evo šta stoji iza kontroverznog izdanja Kim Kardašijan! (FOTO)

Pop kultura -

Nakon nedavno održanog Met Gala, glavna tema u svetu mode jeste Kim Kardašijan, odnosno odevna kombinacija koju je rijaliti zvezda ponela na crvenom tepihu.

Naime, najpoznatija Kardašijanka pojavila se potpuno prekrivena od glave do pete, uključujući i lice, te je ponovo iznenadila publiku u kreaciji Demna Gvasalije, kreativnog direktora Balensijage.

Kim Kardašijan, Met Gala
foto: Profimedia

Njeno kontroverzno izdanje komentariše se otkako je zakoračila u Metropoliten muzej umetnosti, a pored nagađanja da je u nindža izdanju došla zbog promocije novog albuma Kanjea Vesta, postoji još nekoliko spekulacija.

Odluka Kim Kardašijan da ponese upravo ovakav kosrim i dalje ne prestaje da intrigira svetsku javnost!

Naime, svi se pitaju da li je Kim u crnom kostimu koji je prikrio svaki deo njenog tela zbog supruga Kanjea Vesta? Kanje je u prošlosti govorio da njena odeća previše otkriva i da je previše seksi. Ili je zbog promocije njegovog novog albuma?

Na Internetu kruže i druge pretpostavke: Ovakav ekscentrični izgled bio bi mnogo primereniji njenom bivšem/sadašnjem suprugu Kanjeu Vestu, koji se celog leta pojavljuje u sličnim izdanjima i sa obaveznom maskom. Mnogi se zato pitaju i da li sledi pomirenje između slavnog para. Iako je Kim podnela zahtev za razvod u februaru nakon skoro sedam godina braka, starleta je navodno otvorena za mogućnost pomirenja, piše "Glamour".

Met Gala
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:23

KAKO SE BIRAJU KRTICE U VLASTI? Stručnjak za borbu protiv terorizma i politički analitičar o pokušaju rušenja predsednika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja