NESTALA POZNATA JUTJUBERKA! VELIKA MISTERIJA: Krenula sa verenikom na put, on se vratio, ona ne i sada je traže po celoj Americi
Foto: Printscreen/Instagram

strašno

NESTALA POZNATA JUTJUBERKA! VELIKA MISTERIJA: Krenula sa verenikom na put, on se vratio, ona ne i sada je traže po celoj Americi

Pop kultura -

Gebi Petito (22) krenula je na romatično putovanje kombijem sa verenikom Brajanom Londrijem sa kog se nije vratila. On se vratio, ali odbija da kaže gde je ona i što se sa njom dogodilo.

Nestanak jutjuberke Gebi Petito (22) prijavila je njena majka Nikol Šmit prošle subote 11. septembra nakon što se sa njom nije čula više od 10 dana. Devojka se sa svojim verenikom Brajanom Londrijem početkom jula uputila na zapad u obilazak nacionalnih parkova, a kako izgleda putovanje u njenom kombiju Ford Transit iz 2012. objavljivali su na platformi.

Poslednji put par je viđen zajedno 24. avgusta kada su se odjavili iz hotela u Solt Lejk Sitiju.

Policija na Floridi, gde je par živeo, rekla je da su okolnosti njenog nestanka "čudne". Njen verenik vratio se kući u njenom kombiju, angažovao advokata i odbija saradnju s policijom i ne želi da priča sa roditeljima svoje vereneice. Kombi je zaplenjen, ali njegova porodica ne dozvoljava razgovor istražitelja sa Londrijem bez prisustva advokata.

On ne želi da kaže gde se njegova verenica nalazi i šta se dogodilo sa njom.

Gebi i Brajan bili su dve i po godine u vezi i prošlog leta su se verili.

Majka Nikol je rekla kako ona i njen suprug ne jedu i ne spavaju, i da su stalno na društvenim mrežama, razgovaraju sa svima i pokušavaju da pronađu neki trag.

- Putovanje moje Gebi, koje je jednim delom dokumentovano i na Instagramu, delovalo je kao bajka - kazala je majka koja je poslednji put razgovarala sa kćeri 30. avgusta kad su bili u Vajomingu na putu ka nacionalnom parku Jelouston.

Prema najnovijem izveštaju policije iz Jute nestala jutjuberka i njen verenik svađali su se i tukli.

To se dogodilo 12. avgusta u gradu Moab u saveznoj američko državi Juti. Policija je nazvala je incident "slom na polju mentalnog zdravlja", ali ne i situacijom koju bi okvalifikovali kao nasilje u intimno-partnerskim odnosima, pa su ih razdvojili na jednu noć. Par je na to pristao.

Šef policije Tod Gerison kazao je medijima da im je najvažnije da razgovaraju sa Londrijem, ali da, nažalost, on odbija saradnju. On je postao "osoba od značaja" za slučaj.

- Dvoje ljudi je otišlo na put, a jedna osoba se vratila, a ta osoba ne razgovara sa nama. On ima sve odgovore. Moje pitanje broj jedan je gde je Gebi - rekao je Gerison.

Gerison je u četvrtak putem Tvitera stupio u kontakt sa advokatom Loundrija Stivenom Bertolinom, tražeći njegovu pomoć́ u uveravanju Loundrija da priča o onome šta se dogodilo. No, ranije tog dana advokat je objavio saopštenje u kom objašnjava zašto je savetovao svog klijenta da ćuti, navodeći istoriju pogrešnih osuda policije i tužilaštva za zločine fokusirane na romantične partnere.

Sada, kada je Gebi nestala mnogi su Londrijevu poruku svojoj devojci prošle godine na Instagramu protumačili drugačije nego tada. On je naime napisao sledeće.

- Moj najveći strah je da ću se jednog dana probuditi i sve će to biti samo san, jer tako se osećam svake sekunde od trenutka kada smo se našli - napisao je Brajan Londri o svojoj devojci Gebi Petito u julu prošle godine.

A onda je dodao "dok nas smrt ne rastavi ili se probudim" i "tako sam srećan što je odgovor bio da. Volim te!".

Situacija se nastavlja, a svi postavljaju isto pitanje: Gde je Gebi i šta joj se desilo? Ovaj slučaj je daleko od rešenog, a u narednim danima će se videti šta je u pitanju.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:29

ČOLA PEVA NA SVADBI KOD TERZIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track