SLAVNA GLUMICA OSTALA BEZ DVA ORGANA! Godinama ima zdravstvene probleme, a od ove BOLESTI pati mnogo žena: Bilo je puno krvi!
Foto: Profimedia

ISKRENO

SLAVNA GLUMICA OSTALA BEZ DVA ORGANA! Godinama ima zdravstvene probleme, a od ove BOLESTI pati mnogo žena: Bilo je puno krvi!

Pop kultura -

Ejmi Šumer, slavna glumica i zvezda mnogih komedija, oporavlja se nakon operacije endometrioze. Naime, zbog ovog problema koji uzorkuje neredovne menstruacije, glumica je morala da ukloni matericu i slepo crevo.

Glumica Ejmi Šumer jedna je od mnogih žena koja ima endometriozu. S obzirom na to da ona može da izazove probleme opasne po život, glumica je morala na operaciju zbog koje više neće moći da ima decu.

Endometrioza je hronična bolest kod koje se tkivo sluznice materice (endometrij) pojavljuje na mestima u organizmu gde ne bi trebalo da bude, odnosno bilo gde izvan materice.

Ejmi Šumer
foto: Profimedia

Ejmi je endometrioza "napala" slepo crevo, pa su morali da joj ga odstrane.

"Lekar je otkrio čak trideset delova endometrioze koje je potom uklonio. Osim materice uklonio mi je i slepo crevo jer ga je endometrioza napala. Bilo je puno, puno krvi u mojoj materici i još uvek me boli", ispričala je Ejmi na Instagramu.

Ovo nije prvi put da je glumica, kojoj je dijagnostifikovana i adenomioza, ali i lajmska bolest, pričala o svojim intimnim problemima i problemima sa začećem.

Ejmi je rodila sina Genea u maju 2019. godine, ali samo sedam meseci nakon izuzetno teške trudnoće, podvrgla se postupku veštačke oplodnje. Sa suprugom Krisom Fisšerom želela je još jedno dete, međuim veštačka oplodnja ipak nije bila dobar izbor za nju.

"Podvrgla sam se veštačkoj oplodnji prošle nedelje i osećam se potpuno iscrpljeno fizički i emocionalno. Ako je neko prošao kroz to i ako neko može da mi da nekakav savet, slobodno dajte", napisala je Ejmi na svom Instagramu uz fotografiju bolnog trbuha.

Zbog svih dijagnoza i komplikacija Ejmi je morala da odustane od ideje drugog deteta, a sada, nažalost, neće moći da ga ima uopšte zbog izvađene materice.

Otkrila je da će da zamrzne jajašca i da će se odlučiti na "koji će način dati Geneu brata ili sestru". Iako to nije napisala, čini se da Ejmi i suprug razmišljaju o surogat majci koja im je sada jedina mogućnost, prenosi "USA Today".

Ejmi Šumer
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:53

ŽELJKO OBRADOVIĆ SE OKRENUO JA DUDINOJ SLICI: Kume, zauvek si u mom srcu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja