JELISAVETA ORAŠANIN PRVI PUT PRIZNALA ŠTA JOJ JE NAJTEŽE U BRAKU! Miloš i ona često nisu ZAJEDNO, a evo na koga im liče deca
Foto: Nemanja Nikolić

iskrena

JELISAVETA ORAŠANIN PRVI PUT PRIZNALA ŠTA JOJ JE NAJTEŽE U BRAKU! Miloš i ona često nisu ZAJEDNO, a evo na koga im liče deca

Pop kultura -

Supruga košarkaša Miloša Teodosića priznala je da joj brz tempo diktiraju ćerka Petra i sin Bogdan i da joj zbog toga ne trebaju dodatne aktivnosti. Osim toga, Jelisaveta, koja je iz Amerika došla na odmor u Srbiju, priznaje da joj najteže pada razdvojenost od supruga.

Miloš Teodosić
foto: @starsport

- Meni je uvek žao kad Miloš nije pored mene, ali uskoro ćemo biti zajedno - rekla je Jelisaveta i otkrila na koga njihova deca najviše liče.

- Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo - rekla je Jelisaveta, i otkrila koliko vremena ima za treninge.

- Ovo je druga godina kako nisam potrčala jer nemam vremena. Srećom, tu su mi deca uz koju trčim po ceo dan. Oni su moji privatni treneri - rekla je kroz smeh Jelisaveta. Karijera joj nije trpela zbog majčinstva, a kako je priznala, postoje uloge zbog kojih žali što ih je odbila.

- Svaki glumac bi rekao da želi da igra sve, jer je to izazov za nas. Bilo je ponuda koje sam odbijala, ali bilo je i uloga za koje žalim što ih nisam dobila. To je sastavni deo našeg posla - rekla je ona, i otkrila koju ulogu bi odbila.

- Ako je tekst dobar, ako me uloga glumački inspiriše i ako su reditelji dobri, onda nema razloga da odbijem ulogu - istakla je glumica, potom se prisetila čiji savete i dan-danas pamti.

- Uvek sam se oslanjala na mišljenje Dragana Petrovića Peleta, našeg mentora sa Fakulteta dramskih umetnosti. On je celoj klasi bio oslonac i napravio nas je glumcima kakvi smo danas. Zbog toga mi je njegov sud najznačajniji, ali tu su i roditelji i prijatelji. Njihovo mišljenje visoko vrednujem - izjavila je Jelisaveta.

Podržavam pevačice koje žele da glume

Jelisaveta kaže da ne vidi ništa loše u želji pojedinih pevačica da se oprobaju u glumačkom svetu.

- Ako je neko pevač i želi da se bavi glumom, ne mora da znači da nije talentovan. Glumci na fakultetu uče da ne budu amateri i da svoju emociju uvek mogu da ponove. To je osnovna razlika, ali postoji toliko holivudskih glumaca koji nisu završili glumu, pa su vrhunski u svom poslu - rekla je Jelisaveta.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track