NE GLEDAJU DECA RIJALITIJE I NE IDU NA FEJSBUK OD SREĆE NEGO MUKE! Nenad je u fioci držao 3 dečja PROJEKTA, ali su ga SVI odbili
Foto: Nemanja Nikolić

imao je plan

NE GLEDAJU DECA RIJALITIJE I NE IDU NA FEJSBUK OD SREĆE NEGO MUKE! Nenad je u fioci držao 3 dečja PROJEKTA, ali su ga SVI odbili

Pop kultura -

Glumac Nenad Nenadović (57) preminuo je u kovid bolnici u Batajnici zbog zaražavanja koronavirusom.

Jedan od junaka serije "Igra sudbine" hospitalizovan je pre nekoliko dana, a nakon pogoršanja opšteg stanja, priključen je na respirator.

Nenada Nenadovića današnja publika zna kao Brunera iz "Igre sudbine", a oni stariji kao voditeljka "Zooteke", "Sega Mega klinaca".

Nenad Nenadović, 28.03.2017.
foto: Dragana Udovičić

"Kada bih mogao da budem vlast 5 minuta, prvo bih dečje emisije vratio na TV. Naravno, sve te emisije bi morale da pretrpe malu dozu promena", rekao nam je tada glumac i otkrio da "u fioci ima 3 spremna projekta", rekao je pre nekoliko godina za Mondo.

"Sve televizije su me odbile. To ne može da donese toliko novca koliko druge emisije i mi već dugi niz godina gubimo bitku za decu. Mi se čudimo kada dođu u gimnaziju 'što su takvi', a ta bitka je izgubljena već u 2, 3. razdredu. Ne mogu da biraju šta će da gledaju - upale TV i vide rijaliti ili neku drugu emisiju koja nije prigodna uzrastu, ali gledaju jer nemaju opciju"

Glumac je dodao i da će "deca sama da se zabave na Fejsbuku, Jutjubu, Instagramu, ali jer beže iz muke, a ne iz sreće".

Nenad Nenadović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track