ODRASLA JE NA KOSOVU I ZAVRŠILA JE 2 FAKULTETA! Evo ko je Milica Milošević koja je opčinila Srbiju ulogom Jovanke Broz
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

ODRASLA JE NA KOSOVU I ZAVRŠILA JE 2 FAKULTETA! Evo ko je Milica Milošević koja je opčinila Srbiju ulogom Jovanke Broz

Pop kultura -

Milica Tomašević je ponela 2011. godine ponela laskavu titulu mis Kosova i Metohije. Sada u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" igra mladu Jovanku.

Milica u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" igra suprugu Josipa Broza Tita do pedesete godine života, glumica je i voditeljka sa najjačim priprodnim poprsjem i ima završena dva fakulteta.

Milica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Ona je detinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:26

NAKON GALA SVADBE ZAVRŠIO SA ĐUBRETARIMA: Poznati glumac se U ODELU vozio na prikolici kroz Beograd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track