LICE MI JE JEZIVO UNIŠTENO POSLE KOZMETIČKOG TRETMANA: Slavni model u DEPRESIJI jer ne liči na sebe, kaže da joj je život PROPAO
Foto: Profimedia

otkriven razlog ilegale

LICE MI JE JEZIVO UNIŠTENO POSLE KOZMETIČKOG TRETMANA: Slavni model u DEPRESIJI jer ne liči na sebe, kaže da joj je život PROPAO

Pop kultura -

U poslednje vreme jedan od originalnih supermodela Linda Evanđelista se povukla iz javnosti. Niko nije znao razlog, ali se slavna manekenka sada oglasila i na svom profilu progovorila o medijskoj ilegali u koju se povukla a sve zbog lica koje je "unakaženo".

Naime, posle jedne procedure Linda je ostala sa izdeformisanim licem i sada je otvoreno progovorila o problemima i skrenula pažnju ženama da ne naprave njenu grešku.

Modna ikona tvrdi da je bila "trajno deformisana" zbog retkog sporednog efekta kozmetičkog zahvata. Evanđelista tvrdi da je prošla CoolSculpting proceduru kako bi smanjila masne ćelije, ali je umesto toga ova procedura povećala njene masnoće. Ovo je opasnost zahvata i kontraindikacija na koju nije bila upozorena, zbog čega sada traži pravnu tužbu.

- Danas sam napravila veliki korak ka ispravljanju greške koju sam pretrpela i krila se više od pet godina. Evo odgovora svim mojim pratiocima koji su me pitali zašto nisam radila u vreme dok je karijera mojih vršnjaka napredovala. Razlog je taj što sam bila brutalno unakažena CoolSculpting procedurom koja je učinila suprotno od onoga što mi je obećano.

Moje masne ćelije su se povećale i učinile me trajno izdeformisanom čak i nakon dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Postala sam, kako su i mediji pisali, neprepoznatljiva.

Zbog ovog zahvata sam razvila paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva ili PAH, pojavio se taj rizik o kojem nisam bila svesna niti obaveštena pre cele procedure.

PAH nije samo uništio moju karijeru, već i život. Poslao me je u ciklus duboke depresije, duboke tuge i najniže dubine samoprezira. Postala sam vuk samotnjak. Ovom tužbom krećem napred i nadam se da ću se osloboditi srama, zato i izlazim u javnost sa ovom pričom. Mnogo sam umorna od ovakvog života. Hoću da izađem iz svog doma uzdingute glave, iako više ne ličim na sebe - napisala je ona.

CoolSculpting je postupak zamrzavanja masti i nehirurški tretman smanjenja masti pomoću kontrolisanog hlađenja poznatog kao kriolipoliza za uklanjanje masti koju je teško izbaciti i koja ne odlazi ni kada se vodi računa o hrani i vežbanju. CoolSculpting tehnologija pruža precizno kontrolisano hlađenje kako bi ciljala masne ćelije ispod kože, ostavljajući pritom samu kožu neoštećenu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:10

MARINA VISKOVIĆ OKRENULA LIST! Donela nove odluke u životu: Pale NOVE ODLUKE, više je NIJE BRIGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track