GODINU DANA OD SMRTI PASKALJEVIĆA: Sin Petar NEUTEŠAN: Otkrio 2 strasti proslavljenog režisera
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

GODINU DANA OD SMRTI PASKALJEVIĆA: Sin Petar NEUTEŠAN: Otkrio 2 strasti proslavljenog režisera

Pop kultura -

Godinu dana je prošlo od smrti proslavljenog režisera Gorana Paskaljevića. Tim povodom o svom ocu govorio je Petar Paskaljević, mlađi režiserov sin.

- Otac i ja nismo živeli zajedno, pošto su moji roditelji bili razvedeni. On je živeo na relaciji Beograd-Pariz, i kad god bi bio ovde gledali smo da provodimo što više vremena zajedno. Puno smo putovali zajedno.

Petar Paskaljević
foto: Kurir televizija

- Staložen i uporan jeste odličan opis njegove ličnosti. Nije bio strog, ne pamtim da je na mene povisio ton, nije uvek bio fizički tu, ali je uvek bio prisutan. U sve je bio upućen da da savat i on sam da me usmeri na put - kaže Petar.

Petar je otkrio i dve velike strasti svog oca:

Petar Paskaljević
foto: Kurir televizija

- Voleo je da putuje i voleo je da uživa u hrani. Nije baš kuvao, ali je voleo da uživa u dobroj i kvalitetnoj hrani, dobrom vinu, on je bio osoba koja je uvek imala zamerki, nikad nije moglo da bude perfekcija. Voleo je da proba nove kuhinje, a od njega sam nasledio strast prema putovanjim - priča Petar.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:55

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track