OVO JE NEIZDRŽIVO: Oglasila se Sara Džesika Parker povodom smrti kolege i prijatelja (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

OVO JE NEIZDRŽIVO: Oglasila se Sara Džesika Parker povodom smrti kolege i prijatelja (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Sara Džesika Parker oglasila se povodom smrti prijatelja i kolege, Vilija Garsona.

"Bilo je neizdrživo. Ponekad je sama ćutnja izjava. O gravitaciji. O muci. O magnitudi gubitka prijateljstva koje je trajalo više od 30 godina. Pravog prijateljstva koje je imalo tajne, avanture, zajedničku poslovnu porodicu, istinu, koncerte, izlete, obroke, kasnonoćne telefonske pozive, obostranu predanost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje dolaze sa roditeljstvom, trijumfe, razočarenja, strah, bes i godine provedene na setovima (posebno u Kerinom stanu) i smejanje do kasno u noć, i kao Stenford i Keri, i kao Vili i Si Džej", napisala je u emotivnoj poruci glumica.

"Vili. Nedostajaće mi sve u vezi sa tobom. Iznova ću vrteti naše poslednje zajedničke trenutke. Ponovo ću čitati svaku poruku iz tvojih poslednjih dana i zapisati poslednje pozive. Tvoja odsutnost je stvorila krater koji ću ispuniti ovim sećanjima i svim drugim koja tek treba da isplivaju na površinu. Šaljem ljubav i najdublje saučešće i tebi, dragi Natane (Vilijev usvojeni sin). Bio si i jesi svetlo Vilijevog života, a njegovo najveće postignuće bilo je to što je bio tvoj tata", poručila je uz zajedničke fotografije.

Podsetimo, Vili Garson, poznat po ulozi Stenforda Bleča u seriji "Seks i grad", preminuo je u 57. godini od raka gušterače.

Vili Garson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

ANDRIJINA DEVOJKA UHVATILA SE ZA GLAVU ČIM JE POČEO DA PRIČA VIC: Glumac sam sebe nasmejao do suza, a njena reakcija je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track