KVIZ POTERA DOBIJA NOVOG TRAGAČA: Favoriti Siniša Vulić i Milan Bukvić, a tviteraši tvrde da je to Srđan Dinčić! KO JE VAŠ? ANKETA
Foto: Promo

promene

KVIZ POTERA DOBIJA NOVOG TRAGAČA: Favoriti Siniša Vulić i Milan Bukvić, a tviteraši tvrde da je to Srđan Dinčić! KO JE VAŠ? ANKETA

Pop kultura -

Deveta sezona najdugovečnijeg nedeljnog kviza "Potera" počela je prošle nedelje spektakularnim nastupom Dušana Macure, koji je dokazao da sport i obrazovanje mogu zajedno!

Bivši košarkaš Crvene zvezde uspeo je da u prvoj igri uzme sumu od 600.000 dinara, koju mu je tragač ponudio, da bi na kraju, u finalnoj poteri, u paru sa još jednom učesnicom uspeo da odbrani zarađeni novac. I drugoj emisiji, kako stoji u TV najavi, čeka nas mnogo uzbuđenja, ali i dalje ostaje misterija ko će biti novi trač. Do ove sezone bilo ih je troje: Milica Jokanović, princeza od znanja, Milorad Milinković, mister Veliki, i Žarko Stevanović, svetski šampion znanja.

Potera
foto: Printskrin, TV Prva/Aleksandar Krstović

U novoj sezoni, međutim, ovoj standardnoj postavi pridružiće se i četvrti. Iz produkcije "Adrenalin", koja zajedno sa RTS realizuje "Poteru", nisu hteli da otkriju njegov identitet pre premijerne epizode, ali poručuju da će novi tragač biti veoma intrigantan i od samog starta na visini zadatka. Korisnici društvenih mreža su, pošto je objavljeno da popularni kviz ima novog tragača, kao mogućeg kandidata najčešće navodili bivše takmičare Sinišu Vulića i Milana Bukvića, kao i Miloša Karnu, koji je dominirao "Slagalicom" u prethodnoj sezoni. Mnogi su se upitali i da li se na to mesto vraća slikar i multimedijalni umetnik Uroš Đurić, dok je jedan korisnik mreže Tviter napisao da mu tragač, u tizeru koji su objavljen, liči na komičara i voditelja Srđana Dinčića.

Uroš Đurić
foto: PrintScreen/Youtube

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track