NAJEMOTIVNIJI GOVOR NA KOMEMORACIJI NENADA NENADOVIĆA: I suze i smeh u isto vreme, Vujke je ostavio ovo ispred slike
Foto: Uroš Arsić Mondo

velika tuga

NAJEMOTIVNIJI GOVOR NA KOMEMORACIJI NENADA NENADOVIĆA: I suze i smeh u isto vreme, Vujke je ostavio ovo ispred slike

Pop kultura -

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću održana je na sceni “Aleksandar Popović” u Teatru Vuk.

Nenad Nenadović, komemoracija
foto: Uroš Arsić Mondo

Najemotivniji govor na komemoraciji održao je Nenadov kolega Dragan Vujić zbog koga su ljudi u sali plakali, ali i nasmejali se.

- Došli smo, ekipa Boda, Manda, Neša, Dušanka Stojanović, Olga Odanović, Saška i ja i kreće ludilo "Škola za klovnove", "Zli patuljak" i tako dalje. I on je za nas uvek bio tip čiji je osmeh daleko nadvladao čak i Smokija Samardžića, "ćelavo dete", tako smo ga zvali. I jednom prilikom igrajući predstavu "Sumnjivo lice" u kojoj je involviran Raka iz "Gospođe Ministrake", scena u kojoj Boda igra Jerotija, uskače Neša na scenu i kaže "jao, tečo gde si.." i skoči Bodi u naručje, ovaj ga uhvati, a Neša je namazao dva prstaTigrovom mašću. S obzirom da Boda ima "incident na licu", možete da zamislite šta se desilo. Ja prilazim, u predstavi smo imali rečenicu "Kapetane uzmite jednu bombonicu", međutim, ta bombonica je bila oprana sapunom. Dakle, dva kretena u stereotehnici su maltretirali Bodu - rekao je i glumac.

Nenad Nenadović, komemoracija
foto: Uroš Arsić Mondo

- Krenem ja Knez Mihajlovom i sretnem Nenada. Krene razgovor, "gde si, šta si, kako si", on kaže, "ma idem dole u Crnu Goru da pokupim Minu". Tu smo popričali. On je krenuo. Neka čudna intuicija, ja sam se okrenuo i imao sam neki osećaj da se više nećemo videti. Nije prošlost sve što je prošlo. Niti je budućnost sve što treba da dođe. Nešto se završi, a traje večno. Nešto se nije desilo, a kao da jeste - rekao je Dragan Vujić na komemoraciji Nenada Nenadovića, te stavio belu ružu kraj njegove slike.

Nenad Nenadović, komemoracija
foto: Uroš Arsić Mondo

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:04

POSLEDNJE ZBOGOM NENADU NENADOVIĆU: Najbliži stigli na Novo groblje da isprate glumca na večni počinak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track