NEPOZNATI DETALJI O PONAŠANJU MEGAN MARKL: Na venčanju napravila DRAMU, kraljica joj ovako UZVRATILA, a onda se umešao i Hari!
Foto: Profimedia

ŠOK!

NEPOZNATI DETALJI O PONAŠANJU MEGAN MARKL: Na venčanju napravila DRAMU, kraljica joj ovako UZVRATILA, a onda se umešao i Hari!

Pop kultura -

Stručnjak za kraljevsku porodicu Endru Morton u svojoj knjizi i "Meghan: A Hollywood Princess" otkrio je nove detalje o Meganinom ponašanju među kojima je i situacija sa tijarom zbog koje je došlo do svađe između Harija, Megan i kraljice Elizabete.

Kako navodi Endru, Megan Markl je navodno je napravila celu dramu oko tijare koju je nosila na venčanju, a kraljica Elizabeta joj nije ostala dužna pa ju je vrlo brzo spustila na zemlju.

Princ Hari je stao na stranu svoje supruge, a kraljica im je jasno odgovorila da će Megan nositi tijaru koju joj je ona namenila i kako ne misli da menja svoju odluku.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kraljica joj je svojim postupkom dala do znanja da njeno ponašanje nije prihvatljivo, a u celu situaciju uplela se i čuvarica kraljevskog nakita Angela Keli koja je princu Hariju morala da objasni kako moraju da se pridržavaju određenih sigurnosnih protokola kako bi mogli da pristupe neprocjenjivo vrednom nakitu što se besnom princu nikako nije svidelo.

"Što Megan želi, Megan i dobija", rekao je Hari, no izgleda kako je kraljičina ipak bila zadnja.

Endru je u knjizi takođe naveo i razloge zbog kojih su supružnici odlučili da napuste Veliku Britaniju, a kao jednog od glavnih krivaca spominje princa Vilijama koji je imao veoma neprijateljski stav prema Megan.

Prema nekim pričama, Vilijam je navodno maltretirao članove kraljevske porodice, no braća su te tvrdnje demantovali te su izjavili da su duboko potreseni navodima britanskih medija budući da se brinu o mentalnom zdravlju pa im je takvo ponašanje nezamislivo.

kraljica Elizabeta
foto: Youtube/BBC

Kurir.rs/A.A./vecernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track