KOJI BOND, DŽEJMS BOND JE BIO NAJVEĆI ZAVODNIK? Sada je otkriveno crno na belo ko je najviše GUŽVAO postelju! (ANKETA, FOTO)
Foto: Profimedia

ko bi rekao

KOJI BOND, DŽEJMS BOND JE BIO NAJVEĆI ZAVODNIK? Sada je otkriveno crno na belo ko je najviše GUŽVAO postelju! (ANKETA, FOTO)

Pop kultura -

Tajni agent 007 vratio se u svom 25. filmu "No Time To Die" i zasigurno će pokazati svoj uobičajeni šarm i harizmu u neizbežnim vrućim ljubavnim scenama.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

No, nije svaki Džejms Bond jednako zaljubljiv kao svoj prethodnik jer on, kako franšiza odmiče, u svoju postelju dovodi sve manje žena. Njega je kroz decenije igralo šest različitih holivudskih glumaca, a prvi put se na filmskom platnu pojavio 1962. godine.

Aplikacija "Fluttr" analizirala je sve filmove o Bondu kako bi se utvrdilo koji je od njih bio najveći zavodnik piše britanski The Sun.

Pokojni Rodžer Mur možda nije bio prvi glumac koji je igrao agenta 007, ali je zasigurno imao najviše uspeha s damama. Naime, on je imao seks sa novom devojkom na svakih 46 minuta tokom svojih sedam filmova, a u postelji je završio sa ukupno njih 19.

Rodžer Mur, Džejms Bond
foto: Profimedia

Šon Koneri je bio najlepši Bond

Možda je samo u jednom filmu glumio kultni lik, ali Džordž Lezenbi je uspeo da zauzme drugo mesto na top listi najvećeg zavodnika. On je u proseku vodio žene u krevet svakih 47 minuta, a uspeo je da zavede tri dame.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Šon Koneri bio je najlepši Bond, no nije bio najuspešniji kao zavodnik. Vodio je ljubav sa 13 žena svakog 54 minuta. Njega u stopu sledi Pirs Brosnan koji je spavao sa novom devojkom svakih 56 minuta, a imao je ukupno devet seksualnih partnerki.

Šon Koneri
foto: Profimedia

Timoti Dalton je jedan od manje poznatih Bondova i jedan od najmanje uspešnih kad je zavođenje zgodnih žena u pitanju. U dva je filma, koliko je snimio, imao četiri različite ljubavnice sa kojima je vodio ljubav svakih 66 minuta.

Timoti Dalton

Danijel Krejg, koji je najnoviji Bond, daleko je najodgovorniji što se žena tiče. On je tokom filmova koje je snimio imao šest devojaka sa kojima se seksao svakih 90 minuta.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track