SANJA MARKOVIĆ JE IGRALA TOMINU ŽENU GOCU: Otkrila tajne o filmu o kom bruji CEO REGION, progovorila i o saradnji sa Marićem!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

SANJA MARKOVIĆ JE IGRALA TOMINU ŽENU GOCU: Otkrila tajne o filmu o kom bruji CEO REGION, progovorila i o saradnji sa Marićem!

Pop kultura -

Glumica Sanja Marković osvojila je publiku u filmu “Toma” kroz ulogu Gordane, supruge Tome Zdravkovića. O njenom životu se malo zna, a ova mlada glumica kaže da ne voli da joj privatan život bude prioritet u odnosu na poslovni.

"Baš ne volim o sebi da pričam. Sigurnija sam kada me javnosti upoznaje kroz uloge", kaže glumica.

Kako je bilo sarađivati sa Milanom Marićem?

"Saradnja sa Milanom bila je za poželeti. Milana mnogo volim. Predivan je i kao partner i kao čovek. Još od kastinga je bio toliko neposredan i divan da sam imala osećaj da ga dugo znam. Uvek sam mogla da se oslonim na njega. Iskreno, uživala sam radeći sa njim."

Verovatno vam je bilo teško da tumačite lik supruge Tome Zdravkovića, posebno zbog toga što se pojavljivala u javnosti. Da li se plašite kritika ili ste na Akademiji naučili da se sa time nosite?

"Ne mogu dočekati da vidim film. Nama je bilo, neću da kažem lako, ali zasigurno lakše jer Goca nije javna ličnost i publika nije toliko imala kada i gde da se sa njom upozna, tako da je proces stvaranja bio za nijansu lakši. Imali smo veću slobodu da pravimo “našu Gocu”, s tim da je suština kao i uvek najbitnija. Goca je nesebična, požrtvovana, topla i snažna žena!"

Oni koji vas znaju, pričaju da ste veliki tremaroš. Kako se borite sa najvećim neprijateljem glumaca?

"Uh, pa nosim se nekako sa tom tremom. Pošto je ona od Akademije tu uvek prisutna nema mi druge osim da je prigrlim i zavolim pa da vidimo onda kako će se ponašati trema prema meni."

Koju ulogu priželjkujete da vam se dogodi?

"Ništa ne priželjkujem od uloga, ni u požorištnu ni na filmu. Imam osećaj da one znaju kada je njihove vreme i trenutak pa će tako i doći ili neće doći", rekla je Sanja Marković u emisiji "Super TV".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:22

ULOGOM LEPE LUKIĆ ODUŠEVILA SRBIJU! Mlada Olivera Bacić ima želju da UPOZNA PEVAČICU, a evo šta je rekla o svojoj ulozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track