ZGRABIO ME ZA GOLE GRUDI! PONIZIO ME, U OČI NISAM MOGLA DA GA POGLEDAM: Manekenka otkrila šta se desilo na snimanju spota
Foto: Printscreen/Instagram

preterao

ZGRABIO ME ZA GOLE GRUDI! PONIZIO ME, U OČI NISAM MOGLA DA GA POGLEDAM: Manekenka otkrila šta se desilo na snimanju spota

Pop kultura -

Jedna od najplaćenijih supermodela u svetu, Emili Ratajkovski (30), u njenoj knjizi "My Body" iznela je niz tvrdnji koje su vezane uz snimanje spota za pesmu "Blurred Lines".

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Naime, Ratajkovski je otkrila kako je tokom snimanja spota, muzičar Robin Tik (44) dodirivao po golim grudima.

- Odjednom, iznenada, osetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmakla, a zatim sam ga pogledala u čudu - napisala je Emili u knjizi koja treba da bude objavljena idućeg meseca.

Razvod, Robin Tik
foto: Beta

Ratajkovski je bila jedna od tri modela koja su se pojavljivala u spotu za pesmu sa kojom je ovaj muzičar stekao svetsku slavu. Pesma je nastala kao saradnja Robina Tika, Farela Vilijamsa i repera imena IT.

Kako prenosi New York Post, manekenka je na početku uživala u snimanju spota, a zatim se Tik napio i počeo grubo ponašati.

Robin Tik, Printskirn

- Smejao se tokom snimanja, nije mogao da stoji na nogama, u jednom trenutku ga je Dajana Martel, redateljka videospota, upitala da li li dobro - piše u knjizi.

Emili je dodala i kako se tokom snimanja u studiju u Los Anđelesu osećala poniženo i da je izbegavala kontakt očima sa Robinom.

Martel je potvrdila incident i rekla kako pamti trenutak kada je muzičar uhvatio Emili za njene gole grudi.

Emili Ratajkovski
foto: Printscreen/Instagram

- Stajao je iza nje i sa obe ruke uhvatio njene grudi. Odmah sam počela da vičem na njega jer mi nije bilo jasno šta radi. Rekla sam tada i da je snimanje završeno - objasnila je i dodala kako je Tik bio pijan, a kasnije se i izvinio za svoj postupak.

Da podsetimo, ovo nije prvi put da je pesma izazvala kontroverzu. Porodica Marvin Geja tužila je Tika i Farela rekavši da je "Blurred Lines" plagijat hita "Got To Give It Up" Marvina Geja iz 1977. godine. Na kraju su Farel i Tik morali da plate porodici odštetu od 7.300.000 dolara.

Robin Tik
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

NADA TOPČAGIĆ IZNENADILA IBRAHIMOVIĆA U MILANU! Pevačica specijalno za njegov ROĐENDAN zapevala JUTRO JE, on ostao ZATEČEN! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track