U SRBIJU STIŽE NASTAVAK SAGE O AGENTU 007! Krejg: Nije moja briga ko će biti novi Bond
Foto: Profimedia

konačno

U SRBIJU STIŽE NASTAVAK SAGE O AGENTU 007! Krejg: Nije moja briga ko će biti novi Bond

Pop kultura -

Nekoliko puta odlagana svetska premijera 25. filma iz Bond franšize "Nije vreme za umiranje" održana je u londonskom "Rojal Albert holu", a večeras će ga videti i naša publika.U filmu Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci.

Njegov mir neće trajati dugo, jer se pojavljuje njegov stari prijatelj iz CIA Feliks Lajter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Danijel Krejg
foto: Promo

U susret srpskoj premijeri, ekskluzivno za RTS govorio Danijel Krejg, koji se svojim petim filmom u serijalu oprašta od uloge 007 koja mu je donela status najplaćenijeg Bond glumca svih vremena.

- Mislim da će mi dugo trebati da shvatim šta se sve desilo za poslednjih 15 godina. Pružena mi je prilika da promenim lik ili barem da ga tumačim na svoj način. Uvek sam se vraćao knjigama, čitao Ijana Fleminga; video sam jedno sukobljeno ljudsko biće. I ne znam kako drugačije da glumim, iskreno. Tome pristupam tako što pokušam da osobu predstavim najrealnije što je moguće - otkrio je Krejg novinarki Sandri Perović, koja ga je pitala ko bi trebalo da bude njegov naslednik.

- Srećom, to nije moj problem. Neka neko drugi misli na to! Sve što mogu da kažem jeste da treba da uđe u ulogu kao ja, otvorenog uma, i da pokuša da uživa i naravno da da sve od sebe.

0635364499, Džejms Bond, Danijel Krejg
foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

U VOJVODINI POSTOJI MUZEJ POSVEĆEN PRAVOM DŽEJMS BONDU: Otkrivena misterija broja 007 (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track