ZVEZDA FILMA O BONDU TVRDI: Sledeći agent 007 treba da bude GEJ GLUMAC!
Foto: Shutterstock

NEOBIČNO MIŠLJENJE

ZVEZDA FILMA O BONDU TVRDI: Sledeći agent 007 treba da bude GEJ GLUMAC!

Pop kultura -

Iako je novi deo Džejmsa Bonda "Not time to die" tek nedavno imao svoju svetsku premijeru, već se uveliko priča ko bi mogao da zameni glumca Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007.

Ben Višo

Ben Višo, jedan od zvezdi novog filma, smatra da bi glavnu ulogu trebalo da preuzme gej glumac.

U ovom filmu Ben Višou po treći puta glumi Q-a, šefa odeljenja zaduženog za proizvodnju tehnoloških novotarija kojima se služi Džejms Bond. Višo je homoseksualac, a u intrervjuu za magazin "Altitude", izjavio je kako bi voleo da vidi nekog pripadnika LGBT populacije u ulozi tajnog agenta.

- Bože, možete li to da zamislite? To bi bilo neverovatno. Naravno da bih to da vidim. Stvarno verujem da bi svi trebalo da poradimo na svetu u kojem bi svako mogao da glumi svakoga, pa bi bilo baš uzbudljivo kada nečija seksualnost ne bi bila bitna za dobijanje uloge - rekao je glumac.

- Mnogo toga se u svetu promenilo u poslednjih pet - šest godina. Videćemo, možda Bond zaista jednog dana bude gej glumac - dodao je on.

Na pitanje ko bi to mogao da bude, Višo je dao pečat odobrenja glumcu "Lepotice i zveri" Luku Evansu i Džonatanu Bejliju iz serije "Bridgerton".

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Poslednji film o Džejmsu Bondu sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi najzad je doživeo svetsku premijeru u Londonu, i to 28. septembra, 18 meseci kasnije nego što je planirano, zbog pandemije koronavirusa. Film "No Time To Die“ je Krejgov peti Bond.

On je za radio BBC 5 na crvenom tepihu rekao da je ova uloga bila „neverovatno važna za kinematografiju i istoriju, i teret toga je bio neko vreme na mojim plećima“.

- Imao sam neverovatnu sreću - dodao je.

Pored toga, dodao je da i pre godinu dana nije mogao da zamisli da će doći do premijere, i da sada oseća ogromno olakšanje što je u Rojal Albert holu u Londonu, gde je premijera održana.

Džejms Bond
foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:44

TOM HARDI BIĆE NOVI DŽEJMS BOND?! Šta kažu Srbi koga žele da vide u ulozi agenta 007! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track