DŽASTIN BIBER POKREĆE NOVI BIZNIS: Prodavaće proizvode bazirane na marihuani!
Foto: Profimedia

preduzetnik

DŽASTIN BIBER POKREĆE NOVI BIZNIS: Prodavaće proizvode bazirane na marihuani!

Pop kultura -

Džastin Biber udružio se sa jednim brendom, kako bi najavio liniju proizvoda baziranih na marihuani.

Dzastin Biber
foto: Profimedia

Biber ulazi na tržište kanabisa tako što je postao partner jedne kompanije iz Los Anđelesa u Kaliforniji. Time je dobio svoju liniju proizvoda koju je nazvao po svom singlu "Breskve".

U toj pesmi postoji stih u kojem peva o marihuani.

Ova kompanija je specijalizovana za unapred pripremljene džointe, te prodaje različite sojeve marihuane u pakovanjima sa po sedam džointa.

Deo profita će biti doniran grupi „Veterans Walk and Talk“ koja zagovara korišćenje marihuane u medicinske svrhe, kao i neprofitnoj organizaciji „Last Prisoners Project“ koja se bori za oslobađanje onih koji su zatvoreni zbog posedovanja marihuane.

Biberova linija džointa koštaće 32 dolara. U početku će se prodavati isključivo u Kaliforniji, gdje je legalna rekreativna konzumacija marihuane za starije od 21 godinu.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Kanadski pevač je izjavio kako je osmislio liniju kako bi uklonio stigmu koja se povezuje s marihuanom, jer smatra da konzumiranje proizvoda od kanabisa ima mnogo pozitivnih strana.

- Sarađujem s kompanijom jer cenim to što kanabis čine pristupačnijim. Mnogim ljudima marihuana poboljšava mentalno znanje - rekao je Biber, koji u pjesmi "Breskve" peva: "Breskve nabavljam u Džordžiji, travu nabavljam u Kaliforniji".

- Mnogi su me osuđivali jer uživam u marihuani. Međutim, proizvodi od marihuane poboljšali su moj kvalitet života i mentalno zdravlje - rekao je pevač.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track