BRITNI SPIRS SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Fanovi misle da je isprozivala OVOG ČLANA porodice i pružili joj podršku! (FOTO)
Foto: Profimedia

ponosna

BRITNI SPIRS SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Fanovi misle da je isprozivala OVOG ČLANA porodice i pružili joj podršku! (FOTO)

Pop kultura -

Sud je krajem septembra doneo odluku o suspenziji Džejmija Spirsa sa mesta advokata svoje ćerke Britni Spirs (39), a pevačica otada neprestano objavljuje fotografije i razne poruke na društvenim mrežama.

Objavila je fotku na kojoj su dve devojke, jedna leži na krevetu, a druga lebdi iznad nje.

- Ova slika je sve! Rasplačem se... Ona spašava svoju božansku žensku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri meseca... Bez auta... Bez telefona... Bez vrata za privatnost i mora raditi oko 10 sati dnevno, sedam dana u nedelji i davati tone krvi nedeljno bez slobodnog dana... Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dođavola - napisala je Britni pa nastavila:

- Ako ste poput moje porodice koja govori stvari poput "Oprosti, ti imaš konzervatora..." Verovatno misle da si drugačiji pa se mogu zaj*bavati s tobom! Srećom, našla sam neverovatnog advokata Metjua Rosengarta koji mi je promenio život.

Mnogi veruju da se obraćala sestri Džejmi Lin Spirs (30). U komentarima su joj fanovi pružili podršku, ali i žaljenje što je 13 godina trpela užas i nije mogla da odlučuje ni o čemu.

- Volimo te Britni, tako samo srećan što možeš reći svoju istinu - rekli su pa dodali: "Žao mi je što si prošla kroz sve ovo. Zaslužila si bolju porodicu".

Sudija Brenda Peni makla je Džejmija Spirsa, koji sad više ne upravlja ćerkom ni njenom imovinom vrednom oko 60 miliona dolara. Određen je datum u novembru kad će se raspravljati o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva. Privremeno će Džejmijevu ulogu preuzeti računovođa Džon Zabel. Britni se zaručila sa Samom Asgarijem (27), njenim ličnim trenerom i planiraju venčanje u decembru.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:06

LAĆI DUGUJU BOGATSTVO! Koleginica Marine Tucaković otkrila tajne estrade: PEVAČI MI NE PLAĆAJU REDOVNO, a neki traže i NA RATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track