14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

preko trnja do zvezda

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Otkriveno šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Pop kultura -

Vanja Bulić pisac i scenarista i Jelena Trivan, predsednik Upravnog odbora Filmskog centra Srbije govorili su o projektima snimanja filmova o muzičkim legendama.

Nakon što je film o Tomi Zdravkoviću doživeo vtroglav uspeh, pokrenula se priča da će se snimati filmovi i o Džeju, Šabanu Bajramoviću i Milanu Mladenoviću.

Životne priče koje vode preko trnja do zvezda, ali i nazad velika su inspiracija, a kako kažu gosti "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji, Džejev život ima fantastičnu priču za film.

Vanja Bulić, Jelena Trivan
foto: Kurir televizija

- On je kao milioner iz blata. Pa samo ona priča kada su danima palili baklje je filmljiva - kaže Jelena Trivan.

Šta to intrigira kod poznatih ljudi i kako se određuje prema kome će se praviti film.

- Šaban Bajramović ima izuzetnu životnu priču. On je u Americi viđen kao jedan od top 10 bluz izvođača, a kod nas kao šatorski pevač. Šta smo mi uradili, mi smo ižvrljali njegov spomenik. A njegova životna priča je fenomenalna. On je zbog ljubavi izbegao vojsku, pa je zbog toga završio na Golom otoku gde se prvi put susreo sa instrumentima i muzikom - kaže Vanja Bulić.

Vanja Bulić, Jelena Trivan
foto: Kurir televizija

- Ja se samo bojim da će ovo postati trend, prosto mora da se ceni da ti projekti budu umetnički kvalitetni. Država će raditi samo ono što je kvalitetno. U trku za Oskara ide Banović Strahinja i meni je jako žao što se o ovome ne priča. Idemo svetla obraza i već ovenčan fenomenalnim nagradama - kaže Jelena Trivan.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:12

ŽENSKI FAJT? POLETELE PESNICE U PROGRAMU UŽIVO? Glumica napala voditeljku! Razmenile UDARCE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track