UNIŠTILA KOSU ZBOG ULOGE I VIŠE SE NE ŠIŠA NA KRATKO: Anja Mit priznala šta sve ŽRTVUJE zbog posla i od čega ne BEŽI!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

UNIŠTILA KOSU ZBOG ULOGE I VIŠE SE NE ŠIŠA NA KRATKO: Anja Mit priznala šta sve ŽRTVUJE zbog posla i od čega ne BEŽI!

Pop kultura -

Glumica Anja Mit koja se odlično snašla i u ulozi voditeljke otkriva da su brojne transformacije sastavni deo života svakog glumca.

Anja dodaje i da joj je čudno što se brojne kolege sa kojima sarađuje plaše promena.

Jedna ste od retkih glumica koja se uvek, zarad dobre uloge, bez problema transformiše i preko noći drastično promeni frizuru?

- Jeste, ali bih više volela da uvek mogu da nosim perike, pa samim tim i sačuvam svoju kosu. Mada, priznajem da i privatno preko noći volim da drastično promenim frizuru i boju kose. Kod nas je malo čudno što se glumice teško opredeljuju za promene a bave se ovim poslom. Ja sam sada definitivno odlučila da neću pristati na transformaciju u vidu kratke kose. Poslednjih godina sam puštala i negovala kosu i ne želim više da se šišam na kratko.

Anja Mit
foto: Printskrin/Instagram

Ni zarad odlične uloge?

- Ako bi stvarno ponudili nešto fantastično onda možda bih i razmislila.

Za koju ulogu vam je do sada bila najteža transformacija?

- Definitivno za rolu u seriji "Istine i laži". Tada sam se ošišala na kratko, iako mi to striktno niko nije tražio. Pre te uloge sam snimala seriju u kojoj sam toliko izmenjala frizure u tri sezone, da mi je kvalitet kose propao zbog stalnog farbanja.

Mislite da transformacija utiče na način igre?

- Naravno da utiče. Kada obučete kostim koji je dobro pogođen, sve je lakše. Naravno, treba slušati savete kostimografa, ali je važno i da on čuje vas. Potrebno je da se uvek osećate udobno u garderobi koja je kreirana za vašu ulogu. Svaki glumac treba da ima svoj stav, ali ne i da se meša u posao kostimografa, frizera, šminkera, maskera. Trebamo da sarađujemo i čujemo jedni druge. Za sada sam zaista imala dobru saradnju sa svima sa kojima sam radila projekte.

Anja Mit
foto: Printscreen/Instagram

Čini se da se sve više okrećete i voditeljskom pozivu?

- Ne, ali dobro mi je u ulozi voditelja. Ne bežim od toga da vodim emisije, pošto nije dobro ni marketinški a ni mentalno da snimate seriju za serijom. Jedostavno dolazi do zasićenja i mog ali i publike. Nikad ne bežim ni od muzike, ni od plesa, niti od voditeljstva. Iza svega što sam do sada radila mogu čvrsto da stanem, jer ne radim nešto samo iz razloga da bih samo zaradila, već i iz ljubavi.

Vi ste osoba koja je uvek trenirala, ali zbog obima posla sve manje imate slobodnog vremena?

- Priznajem da me zbog toga grize savest, jer sam godinama redovno trenirala pet puta nedeljno. Od malena imam naviku za vežbama. Išla sam na džez i moderan balet, a bavila sam se i ritmičkom gimnastikom. Jednostavno, ne mogu bez sporta. Kada sam neraspoložena, nesrećna, nervozna, jedan trening mi sve to očisti, iako tada jedva sebe ubedim da odem u teretanu.

Anja Mit
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

02:12

ŽENSKI FAJT? POLETELE PESNICE U PROGRAMU UŽIVO? Glumica napala voditeljku! Razmenile UDARCE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track