OVO JE SIN ČUVENOG SRPSKOG GLUMCA: Naslednik Mikija Krstovića ostao u filmskom biznisu, a oženio je glumicu koju svi znamo

Ne pada iver daleko od klade

OVO JE SIN ČUVENOG SRPSKOG GLUMCA: Naslednik Mikija Krstovića ostao u filmskom biznisu, a oženio je glumicu koju svi znamo

Pop kultura -

Ivan Krstović, sin je našeg poznatog glumca Miodraga Mikija Krstovića, ali za razliku od svog oca, ovaj talentovani mladić postao je uspešan producent.

Ivan Krstović
foto: Damir Dervišagić

Njegov potpis stoji između ostalih na "Nečistoj krv" i seriji "Jutro će promeniti sve". Svoj talenat, koji itekako ima nasledio je od oca, iskoristio je da ostane u svetu filma ali je izabrao da krene drugim putem i postane producent.

Živi u zajednici sa našom popularnom glumicom Milenom Živanović sa kojom je dobio sina Tadiju 2018. godine, oni su se iste godine a nakon petogodišnje veze. Milenu trenutno gledamo kao Lidiju u seriji "Dinastija".

Milena Živanović
foto: Nikola Anđić

Njegov otac Miodrag Miki Krstović, rođen je u Beogradu 1950. i važi za jednog od najpoznatijih i najboljih srpskih filmski i pozorišni glumac a u braku je sa Ivankom Krstović, našim poznatim kostimografom.

U svojoj 45 godina dugoj karijeri odigrao je mnoštvo velikih uloga i svima nam na lice naterao i suze i smeh, a ostao je najpoznatiji po glumi u "Povratku otpisanih", "Kamiondžijama", "Poslednji krug u Monci", "Boljem životu", "Srećnim ljudima" i mnogim drugim.

Miki Krstović, Miodrag Miki Krstović
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs Jovan Mladenović

Bonus video:

00:59

GLUMICA NATAŠA OSTOJIĆ Feliks je komična, ali životna priča o ljudskom karakteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track