DŽASTIN BIBER NE MOŽE DA DOČEKA DA POSTANE OTAC: Saopštio ženi da želi da bebu, a njena reakcija ŠOKIRALA SVE, nije oduševljena?!
Foto: Profimedia

hladan tuš

DŽASTIN BIBER NE MOŽE DA DOČEKA DA POSTANE OTAC: Saopštio ženi da želi da bebu, a njena reakcija ŠOKIRALA SVE, nije oduševljena?!

Pop kultura -

Popularni pevač Džastin Biber, u svom dokumentarcu je otkrio da bi želeo da što pre postane otac, dok je njegova supruga Hejli imala prilično hladan reagovala na to.

Naime, otkako pevač i manekenka otpočeli vezu, a potom i brak, mediji ne prestaju da bruje o njihovom odnosu, a Džastonovo često nedolično ponašanje doprinelo je glasinama.

Džastin Biber, Hejli Boldvin
foto: Profimedia

Uprkos svemu, oni su uvek tvrdili da su zaljubljeniji nego ikad, te da je njihov odnos idealan.

Ipak, da i Hejli nije dobrica koja će da sve trpi zarad ljubavi prema Džastinu dokazalo se i kada je svog supruga odgurnula na Met Gali kako bi pozirala sama, kao i njena nedavna izjava "da je toliko želela da postane mama, ali da joj se sada ne žuri", kao i da bi abortirala Džastinovu bebu da sad ostane u drugom stanju.

Ipak Biber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu.

Hejli Boldvin
foto: Printscreen/Instagram

Naime, on je Hejli rekao da je spreman da rade na bebi i to već ove godine.

"Već ove godine?", upitala ga je Hejli iznenađeno, na šta je Džastin rekao da je sve na njoj, ali da želi što pre da postane otac, prenosi "People".

Usledila je snužden izraz lica manekenke i njeno: "Videćemo", zbog čega su fanovi komentarisali spornu situaciju.

Dok su jedni ubeđeni da se Hejli premišlja zbog Džastinovog mentalnog stanja koje nije najbolje, drugi su mišljenja da joj je karijera na prvom mestu, te da je još uvek mlada za tako veliku odluku.

Drugi smatraju da je neodlučna i zbog slike koju Džastin pravi o njoj u javnosti, te da nije sigurna da li uopšte želi da ostane u braku, iako ga voli.

Dzastin Biber
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:06

JK ZAPALILA MASU U AUSTRIJI OD GLAVE DO PETE U CRVENOM: Karleuši vire tangice iz spuštenih pantalona, a štikle su san svake ŽENE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja