SKINUO SE ALEKSANDAR RADOJIČIĆ I POKAZAO IZVAJANO TELO: Vrele scene iz popularne serije samo za ženske oči (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

rekao pa porekao

SKINUO SE ALEKSANDAR RADOJIČIĆ I POKAZAO IZVAJANO TELO: Vrele scene iz popularne serije samo za ženske oči (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Aleksandar Radojčić obradovao je žensku publiku pokazavši svoj seksipil kada se skinuo u seriji "Dinastija" u kojoj igra telohranitelja i vozača, iako je prethodno iz predstave izbacio golotinju i bio protiv toga.

Aleksandar Radojičić
foto: Printscreen

On je istakao da seriju nije gledao, niti je imao želju da vidi kako je to izgledalo nekada ali da lik, koji tumači, oživljava u modernom vremenu i da seriju doživaljava kao porodičnu.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, Aleksandar je najveću popularnost stekao u filmu i seriji "Montevideo, Bog te video", gde je tada tumačio ulogu Balerine, a pre nekoliko godina odlučio je da se više ne skida jer je u predstavi rađenoj po romanu "Ana Karenjina" scena u kojoj se skida i u kojoj razotkriva sebe izazvala burne reakcije, skanidranje i fotogravisanje zbog njegovog izvajanog tela.

- Neki ljudi su samo zbog toga dolazili na predstavu. Publika je pravila buku, čak je i fotografisala sa uključenim blicem. U dogovoru s rediteljem Jugom Radivojevićem, promenili smo tu scenu - kazao je mladi glumac još 2016. za Kurir

Aleksandar Radojčić
foto: Damir Dervišagić, Ps

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

03:31

ČUVENI FOLKER ODE U GLUMCE Radanović jedva čeka da zaigra u novom filmu sina Đoleta Balaševića: Scenario spreman biće GLAVNA ULOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track