HUMANA: Arijana Grande doniraće 5 MILIONA $ za besplatnu psihološku terapiju!
Foto: Profimedia

ZA SVAKU POHVALU

HUMANA: Arijana Grande doniraće 5 MILIONA $ za besplatnu psihološku terapiju!

Pop kultura -

Arijana Grande je povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, koji je obeležen juče, najavila da će donirati pet miliona dolara za besplatnu psihološku terapiju u saradnji s organizacijom Better Help.

Arijana Grande, Ariana Grande
foto: Printscreen/YT

- Iako je ovo samo jedan mali gest, htela sam da ponovim saradnju s organizacijom Better Help u nadi da ćemo omogućiti pristup lečenju većem broju ljudi i možda nadahnuti neke od vas da isprobaju nešto novo i daju prioritet sopstvenom mentalnom zdravlju - napisala je Grande na Instagramu.

Zainteresovani za ovu ponudu dobiće besplatnu terapiju u trajanju od mesec dana i imaće mogućnost da nastave terapiju s organizacijom Better Help uz popust od 15 posto za idući mesec. Ovo je već drugi put ove godine da je Grande obožavateljima ponudila besplatnu terapiju, a prošli put je donirala iznos od milion dolara.

Podsetimo, Arijana Grande je vrlo otvoreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem. Rekla je da ptila od posttraumatskog sindroma nakon napada u Mančester Areni 2017. godine. Govorila je i o tome kako je odlazak na terapiju uticao na nju, rekavši da joj je to spasilo život.

Ariana Grande, Arijana Grande
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:16

Ceremonija dodele Oskara 25. aprila u online formatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track