NEVALJALI ITALIJAN NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Damijano baca obožavateljke u TRANS, a sada je obukao nešto što bi malo koji muškarac smeo
Foto: Profimedia

opa

NEVALJALI ITALIJAN NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Damijano baca obožavateljke u TRANS, a sada je obukao nešto što bi malo koji muškarac smeo

Pop kultura -

Damijano David, pevač italijanskog benda Maneskin ne prestaje da šokira svoje obožavaoce. Ovog puta je pozirao u zanimljivom komadu garderobe koji bi malo koji muškarac smeo da ponese.

Damijano David, Maneskin
foto: Printskrin/Instagram

Damijano je ovog puta pokazao svoju zadnjicu i to u vešu koji bi retko koji muškarac nosio, ali kao što je poznato, ovaj fatalni Italijan pomera granice. Na slikama iza kulisa, sa seta novog spota za pesmu "Mammamia", Damijano je objavio i fotku na kojoj nosi crni bodi sa tangama, pozirajući okrenut zadnjicom ka kameri, na kojoj piše: "Poljubi ovo".

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih obožavateljki širom sveta, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile na označeno mesto, ali i u bilo koji drugi deo tela.

Inače, bend Maneskin je objavio novu pesmu. Zove se "Mammamia", a u svega nekoliko dana prikupila je oko dva miliona pregleda. Članovi benda su pesmu već zapevali uživo, i to u Berlinu. Ovo je prva pesma koju su napisali nakon učešća na Evroviziji. Strani mediji navode kako pesma govori o percepciji koju ljudi imaju o nekome, a ta osoba je potpuno drukčija od onog što oni misle o njoj.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:09

PEVAČICA DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM? Dragici Zlatić zaškripalo u vezi: MOJA JE KRIVICA! Radila nešto što NIJE SMELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track