PETAR BENČINA SE OGLASIO POVODOM SKANDALA OKO FILMA TOMA: Glumac koji je igrao pevačevog doktora poslao jasnu poruku svim fanovima
Foto: Tamara Trajković

glas razuma

PETAR BENČINA SE OGLASIO POVODOM SKANDALA OKO FILMA TOMA: Glumac koji je igrao pevačevog doktora poslao jasnu poruku svim fanovima

Pop kultura -

Film "Toma" našao se na meti hakera, pošto je tokom vikenda postavljen na više internet sajtova.

Cela drama desila se istog dana kada je reditelj, scenarista i producent ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić slavio 58. rođendan. Pravovremenom akcijom najveći broj postavljenih videa odmah je uklonjen, a linkovi su oboreni, a jedan počinilac je i uhapšen.

Oglasio se povodom celog slučaja i glumac Petar Benčina, koji u filmu igra doktora Tome Zdravkovića.

"Sve je to normalno! Odlazak u bioskop je poseban osećaj i privilegija, tamo je film događaj. Znam da znate, samo nas sve podsećam na to", napisao je Benčina na svom Instagramu.

Film "Toma" prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život raskošno dočarali glumci Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Za tri nedelje videlo ga je pola miliona ljudi, a proteklog vikenda 75.000.

Marko Janketić, film Toma
foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

BJELOGRLIĆ JE NAPUNIO 58 GODINA, A OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Pevao mu ACO PEJOVIĆ, a i jedna glumica na uvce VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track