GLUMICA OBEĆAVA ŽENAMA BOLJI S*KS I NAPLAĆUJE 5.000 DINARA: Lekari je URNISALI na Tviteru, a zbog OVOG PROIZVODA je već kažnjena!
Foto: Profimedia

kažu da su njene tvrdnje besmislene

GLUMICA OBEĆAVA ŽENAMA BOLJI S*KS I NAPLAĆUJE 5.000 DINARA: Lekari je URNISALI na Tviteru, a zbog OVOG PROIZVODA je već kažnjena!

Pop kultura -

Glumicu Gvinet Paltrou iskritikovali su doktori na Tviteru, jer prodaje suplement koji pojačava libido i popravlja raspoloženje.

Naime, oskarovka koja je pre više godina pokrenula sajt na kojem prodaje ukrase, suplemente, kao i neka "pomagala za bolji život", ali sada je otišla korak dalje.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Gvinet prodaje suplement na kom piše da pojačava s*ksualnu želju kod žena, i istovremeno popravlja raspoloženje. Ovaj suplement, navodno, ima samo tri sastojka, i trebalo bi ga piti dve kapsule dnevno tokom dva meseca, da bi se osetili rezultati, navodi glumica koja jednu bočicu naplaćuje otprilike 5.000 dinara.

"Ne stidimo se da kažemo da nam je potrebna pomoć kada je uzbuđenje u pitanju. Znamo da nismo same! Stres i anksioznost, hormoni i umor mogu uticati negativno na ženski libido i s*ksualno zdravlje. Naš tim naučnika i istraživača zato je napravio suplement koji pomaže i otklanja psihološke uzroke odsustva želje", napisala je glumica.

Međutim, glumicu na Tviteru razapinju da je u kapsule spakovala tri biljna ekstrakta koja nemaju nikakve veze sa podizanjem libida i pokušava da prevari žene.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

"Želimo dokaze, molim vas", samo je jedan od tvitova na koje su odgovorili i stručnjaci. Doktorka Mišel Koen na toj mreži je napisala da natpis na bočici ovog suplementa navodi da sastojci "mogu da pomognu", što nije isto što i "pomažu".

"Namerno koriste takve nejasne izraze da bi izneli potpuno besmislene tvrdnje koje nemaju veze s naukom niti medicinom", napisala je ona.

Podsetimom, glumica je platila 145.000 dolara odštete 2018. nakon tužbi zbog proizvoda nazvanog "vaginalno jaje". Ovaj proizvod je reklamirala kao pomagalo koje će menstruacije učiniti redovnim, zaustaviti inkontinenciju i sprečiti opuštanje materice. Međutim, nakon što je platila kaznu, nastavila je da ga prodaje, prenosi "Insider.com".

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:55

IMAĆEŠ TI MENI PONOVO 180 KG! Barbara mu spremila ekstra KLOPU, on navalio ko MEĆAVA i ne može da stane (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track