04:08

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

KURIR TELEVIZIJA

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

Pop kultura -

Anastasija Everal, glumica ruskog porekla, prvi put je dala intervju na srpskom jeziku.

- Ja sam Ruskinja. Završila sam univerzitet za glumu u Londonu i Americi. Nakon toga, imala sam kasting za "Južni vetar 2" , sada živim u Beogradu - rekla je Everalova za Kurir televiziju.

O ulozi u filmu "Južni vetar ubrzanje" Anastasija je ispričala da nije znala srpski, ali da je imala ogromnu podršku kolega.

- Pričala sam samo na engleskom, jer sam glumila stranca, devojku koja je došla u Srbiju iz Amerike. Svi sa seta su mi pomogli, tada nisam znala srpski jezik. Najviše su mi pomogli Miloš Biković i Luka Grbić, oni su super momci, drago mi je što sam ih upoznala - ispričala je svoje utiske sa seta Anastasija.

Anastasija Everal
foto: Kurir Televizija

Njeni planovi su veliki, ima nekoliko uloga u Srbiji, a pre tri meseca je počela da uči srpski jezik i istoriju, jer joj je potreban za novi film i razvitak karijere.

- Pre tri meseca sam počela da učim srpski jer mi treba za ulogu. Tumačim Maricu Popović, za ovu ulogu sam morala da učim istoriju tog perioda. Planiram da svoju karijeru razvijem u Srbiji. Volela bih da glumim u pozorištu, jer ima drugačiju energiju - navela je svoje planove glumica.

U Srbiju se Everalova kako kaže zaljubila.

- Ovde mi se najviše sviđaju ljudi. Srbija je dobra za život. Mogu da radim u Evropi, Americi, Rusiji, ali odabrala sam Srbiju. Hoću da živim ovde - istakla je glumica.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:49

Ko bi rekao da je Mirka pre nekoliko dana rodila 4. dete?! Lepa glumica IGRA, PA RASTURA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track