MEGAN MARKL OPET UHVAĆENA U LAŽI! Njena polusestra je nepokretna, a vojvotkinja tvrdi da ne zna za njeno TEŠKO stanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

pokazala dokaze

MEGAN MARKL OPET UHVAĆENA U LAŽI! Njena polusestra je nepokretna, a vojvotkinja tvrdi da ne zna za njeno TEŠKO stanje! (FOTO)

Pop kultura -

Samanti Markle (56) je 2008. godine dijagnostikovana je multipla skleroza zbog koje je već 13 godina godina u invalidskim kolicima.

Samanta Markl
foto: Profimedia

Naime, o svojoj bolesti je Samanta iskreno progovorila u svojim memoarima "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1", piše Hello!.

Megan je u martu za vreme intervjua sa Oprom Vinfri rekla da svoju sestru nije videla 20 godina. Komentarisala je da se njih dve više ni ne poznaju što je značilo da ona ne zna za tešku bolest svoje sestre.

Vrlo brzo nakon tog intervjua, Samanta je oštro oplela po sestri i dokazala da laže.

- Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije snimane tokom celog života. Pa kako me onda ne poznaje? - iskreno je progovorila povređena sestra, preneo je Daily Mail.

Samanta Markl
foto: Profimedia

Kao dokaze za svoje tvrdnje pokazala je njihove porodične fotografije, a poslednja fotografisana bila je iz 2008. godine. Na toj fotografiji Samanta je već sedela u invalidskim kolicima, a iste godine joj je dijagnostikovana bolest.

Megan je u intervjuu Samantu optužila i da je htela da profitira iz njene ljubavne veze. Naime, navodno je promenila prezime iz Grant u Markl čim se Megan počela viđati sa princem Harijem.

Samanta Markl
foto: Profimedia

- Preimenovala se u Markl kada smo Hari i ja počeli da se zabavljamo. Mislim da to dovoljno govori - rekla je tada Megan.

Ipak, sestra je razotkrila i ponovno dokazala da laže.

- Bila sam Markl pri nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Hari. Markl je uvek bilo moje prezime - izjavila je i kao dokaz pokazala dokument sa promjenom imena koji datira iz decembra 1997. godine i svoju fakultetsku diplomu na kojoj piše ime Samanta M. Markl.

Samanta Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:08

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track