POPILA TABLETE I SANJALA DA JE RAZGOVARALA SA NJIM: Pogledala sam telefon i shvatila da smo pričali, a posle nedelju dana je UMRO
Foto: Profimedia

priznala

POPILA TABLETE I SANJALA DA JE RAZGOVARALA SA NJIM: Pogledala sam telefon i shvatila da smo pričali, a posle nedelju dana je UMRO

Pop kultura -

Holivudska glumica Suzan Sarandon je otkrila da je obnovila prijateljstvo sa bivši ljubavnikom, pevačem Dejvidom Bouvijem i to nekoliko meseci pred njegovu smrt.

Muzičar, Pevač, Predosetio, Dokumentarac, Projekat, Dejvid Bouvi, Frensis Vajtli
foto: Youtube Printscreen

Da podsetimo, legendarni Dejvid Bouvi je preminuo usled raka jetre januara 2016. godine a Suzan Sarandon kaže da se sa njim čula nedelju dana pre njegove smrti. U intervjuu za Daily Mail glumica je otkrila detalje tog razgovora.

- Bili smo bliski u tom periodu pre njegove smrti, posebno u poslednjih par meseci. Ponovo smo se pronašli, mnogo smo pričali i konačno rekli jedno drugome stvari koje je trebalo da budu izrečene. Imala sam i sreće da ga vidim nakon što mi je rekao da je bolestan. Volela sam i njega i njegovu suprugu Iman. Očigledno je bilo da mu je ona bila suđena. Ostala sam u kontaktu sa njom - rekla je Suzan Sarandon, koja je Bouvija poslednji put videla mesec dana pre njegove smrti, na premijeri njegovog mjuzikla "Lazarus" u Njujorku, koja je bila decembra 2015. godine.

Suzan Sarandon
foto: Profimedia

- Nakon toga smo još jednom razgovarali, ali ne sećam se jasno detalja tog razgovora i to me ljuti - kaže ona.

Telefonski razgovor, poslednji koji su vodili, desio se dok je ona bila na grčkom ostrvu Lezbos.

- Uzela sam prilično jake pilule za spavanje jer nisam mogla da zaspim. Sanjala sam da me je Dejvid pozvao i sećala sam se našeg razgovora. Međutim, nisam bila sigurna da li se to zaista desilo ili je bio san. Proverila sam telefon i ispostavilo se da smo se zaista čuli, međutim, ne sećam se o čemu smo pričali. Umro je nedelju dana kasnije. I dalje sam očajna što se ne sećam tog našeg razgovora - otkrila je glumica.

Njih dvoje glumili su zajedno u filmu "The Hunger" a u tom periodu bili su i u vezi. Suzan Sarandon je kasnije govorila o tom periodu, a uvek je imala lepe reči za Bouvija.

Hunger, Suzan Sarandon, Dejvid Bouvi, Glad, film
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

ISTORIJSKI MOMENAT NA NASTUPU JK! SVE JE PRVA RADILA: Evo šta je DIVI učinila devojka iz publike, a koleginica je ISKOPIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja