FANOVI RAZOČARANI NASTAVKOM FILMA SAM U KUĆI: Bez ovog glumca, to nije to!
Foto: Profimedia

otkrio da nije deo projekta

FANOVI RAZOČARANI NASTAVKOM FILMA SAM U KUĆI: Bez ovog glumca, to nije to!

Pop kultura -

Kevin Mekalister osvojio je svet pre više od 30 godina, a ta je uloga Makolija Kalkina vinula u zvezde. Uskoro dolazi novi film iz popularne franšize, ali fanovi nisu oduševljeni.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Još u avgustu ove godine je čelnik Diznija, Bob Ajger, najavio da se snima novi nastavak filma „Sam u kući“, a objavljen je i trejler za film koji svi željno iščekuju.

Mnoge je istog trenutka zanimala samo informacija hoće li se Makoli Kalkin pojaviti u novom nastavku filma, da bi ubrzo potom slavni glumac na Tviteru je negirao sva nagađanja.

- Zdravo svima. Obzirom na to da dobijam mnogo pitanja na ovu temu, ne, neću se pojaviti u novom nastavku filma "Sam u kući". Svima koji su uključeni želim sreću - napisao je Kalkin na svom Tviter nalogu.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Podsetimo, franšiza „Sam u kući“ nastala je po ideji Džona Hjudžesa, a prati decu koja tokom praznika slučajno ostaju sama kod kuće i brane svoj dom od provalnika. Iako je originalno pripadala kompaniji 20th Century Fox, sva prava danas pripadaju Dizniju, koji velike nade polaže u novi nastavak popularnih filmova.

Najpoznatiji od svih filmova definitivno je prvi nastavak objavljen 1990. godine, u kojem osmogodišnji Kevin Mekalister ostaje sam kod kuće nakon što ga roditelji zaborave i zajedno s celom porodicom otputuju u Pariz. Film je postao najgledaniji film 1990. godine, te je i danas jedan od omiljenih božićnih filmova.

Mekoli Kalkin
foto: profimedia

Film je dobio dva Oskara, te je u samo jednoj godini zaradio vrtoglavih 475 miliona dolara, a Makolija Kalkina je vinuo u zvezde. Kalkin je bio i zvezda drugog nastavka snimljenog dve godine kasnije, ali otkako on ne igra glavnu ulogu, serija filmova skoro je pa potpuno propala.

Makoli je od tada glumio u nekoliko filmova, a kasnije je medije punio zbog skandala, ali i svojih ovisnosti kojih se jedva rešio. Posrnula zvezda neretko je zabrinjavala obožavatelje zbog svog ponašanja, a danas kaže kako se izbavio iz ralja ovisnosti, te da pokušava da živi normalnim životom.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track