02:19

Stevan Piale

iskren

GLUMAC OTVORIO DUŠU ZA KURIR: Stevan Piale o supruzi, ćerkici i ulozi Luke u seriji Igra sudbine! PROGOVORIO O TEŠKIM MOMENTIMA

Pop kultura -

Glumac Stevan Piale pre dva dana je proslavio 34. rođendan, a svećice je duvao sa ćerkom Rosom i suprugom Unom.

- Super je bilo na rođendanu, supruga me je sačekala ujutru, kupila mi je zajedno sa bratom projektor i platno. Po buđenju iznenadila me je izmontiranim filmom gde smo ćerkica Rosa i ja koji je emitovala na tom platnu. Tako da mi je rođendan protekao u emocijama. Ovo mi je omiljena čestitka, Una se uvek potrudi i nadmaši sebe sa poklonima i iznenađenjima. Želja mi da sad provedem više vremena sa Unom i Rosom. S obzirom na protekle 2 godine koliko sam radio, Una se odlično snašla - ispričao je Stevan Piale u Jutarnjem programu na Kurir televiziji.

Stevan Piale
foto: Kurir televizija

Stefana svi znamo kao Luku iz serije "Igra sudbine" koji je prošao ogromnu transformaciju, a za kameru Kurir televiziju glumac je priznao da je upravo ta uloga njegovo najveće glumačko iskustvo.

- Definitivno je uloga Luke obeležilo karijeru, ovo je pre svega jedno veliko životno iskustvo. Bilo je tu mnogo teških momenata i situacija, ali svakako jedno prelepo iskustvo - rekao je glumac.

Stevan Piale
foto: Kurir televizija

Juče je glavna tema bila dolazak glumca Džoni Depa u Srbiju, Piale je za njegov dolazak rekao da je to jako lepa stvar za našu zemlju.

Podsetio je na to da je nekada Džoni Dep svirao sa Partibrejkersima.

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:48

ULOGA U BOLJEM ŽIVOTU MI NIŠTA NIJE DONELA: Aljoša Vučković otvorio dušu o kultnoj seriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track