MILOŠ BIKOVIĆ SE KAJE ZBOG OVE STVARI VEZANE ZA DŽONIJA DEPA: Bilo je veoma kratko, nažalost nisam imao priliku da uradim OVO
Foto: Damir Dervišagić

krivo mu

MILOŠ BIKOVIĆ SE KAJE ZBOG OVE STVARI VEZANE ZA DŽONIJA DEPA: Bilo je veoma kratko, nažalost nisam imao priliku da uradim OVO

Pop kultura -

Na animiranom serijalu Džoni Dep je sarađivao upravo sa Milošem Bikovićem, čija firma potpisuje produkciju.

Miloš je upitan koliko je učestovanje holivudske zvezde doprinelo kvalitetu projekta.

Džoni Dep
foto: Damir Dervišagić

- Veoma je doprinelo. Džoni Dep promišlja i sprema se za svaku ulogu, čak i ako je to davanje glasa ptici koja govori izmišljenim jezikom. On je tražio da unapred dobije lik Pafina, kako bi razumeo njegove pokrete i njegovu prirodu, što govori o njegovoj profesionalnosti i posvećenosti. Ipak, najvažnije je svakako vidljivost i identitet koju on daje, što je svakako dodata vrednost.

Da li je u budućnosti u planu nastavak saradnje s njim? Ili sa nekim drugim svetskim imenima?

- U budućnosti je u planu nastavak saradnje sa Depom, ali i sa drugom svetskim zvezdama. Na žalsot ne možemo da otkrivamo sva imena, ali planiramo da proširimo saradnju sa holividskim zvezdama i da ih dovodimo u Srbiju.

Džoni Dep
foto: Damir Dervišagić

Šta još možemo da očekijemo od Arhangel studija?

- U planu je dalji razvoj međunarodne saradnje ne samo sa Jervolino studijima i ne samo sa animiranim sadržajem. Naš rad ćemo proširiti i na saradnju sa drugim kompanijama sa kojima bi razvijali igrani sadržaj.

Da li ste imali priliku da Depu pokažete neke svoje omiljene delove Beograda?

- Nažalost, Džoni Dep je bio veoma kratko u Beogradu, pa nisam imao priliku da mu pokažem grad, ali mogu da kažem da se svakako jako lepo proveo u Beogradu jer su naši ljudi zaista divni domaćini. Uspeo je da se opusti i da upozna naše ljude na najbolji mogući način.

Džoni Dep
foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track