MILENA RADULOVIĆ NOVA ALISA U ZEMLJI ČUDA! Osvanule fotografije s prve probe, a glumačka podela sjajna FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

Popovski ponovo režira u JDP

MILENA RADULOVIĆ NOVA ALISA U ZEMLJI ČUDA! Osvanule fotografije s prve probe, a glumačka podela sjajna FOTO

Pop kultura -

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu su počele probe predstave "Alisa u zemlji strahova" Eve Mahkovic u režiji Aleksandra Popovskog.

U predstavi igraju Milena Radulović u ulozi Alise, Milan Marić, Nebojša Ljubišić, Radovan Vujović, Sloboda Mićalović, Jovana Belović, Tamara Šustić, Iva Stefanović i Denis Murić, saopštili su iz ove ustanove kulture. Popovski je pre ove režije postavio i "Hamleta". Dramski tekst "Alisa u zemlji strahova" je inspirisan epizodama iz knjige "Alisa u zemlji čuda" Luisa Kerola.

Milena Radulović, Alisa u zemlji strahova
foto: JDP

- Kada je bila mala, Alisa je verovala da se još pre doručka može desiti šest nemogućih stvari. Sada je odrasla devojka, u tridesetim godinama. Trebalo bi da ima karijeru, porodicu. Trebalo bi da bude ispunjena, stabilna, odrasla. Ono što ima je novi psihoterapeut, sa kojim putuje po svojoj glavi. Kada je bila devojčica, tamo su je čekala čuda, gusenice sa nargilom, karte koje govore, nasmejane mačke, kolači i čaj, histerične ptice.

To je bio svet gde je svaki korak bio novo uzbuđenje, svet mogućnosti za beskrajna čuda. Sada je tamo samo zemlja ispunjena sumnjama i strahovima. Ipak, i dalje postoji mogućnost da se desi čudo. Premijera se očekuje u decembru.

Milena Radulović, Alisa u zemlji strahova
foto: JDP

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

NADA OBRIĆ O UNUCI MILENI RADULOVIĆ: Postavila sam u situaciju zlostavljanja, reagovala sam kao majka, a film o Tomi NEĆU GLEDATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track