ZVALI SU JE KRALJICOM PLASTIČNIH OPERACIJA: Glumica (64) se 2 PUTA borila sa rakom kože, sada svi kažu da ima SAVRŠENO TELO (FOTO)
Foto: Profimedia

paparaco

ZVALI SU JE KRALJICOM PLASTIČNIH OPERACIJA: Glumica (64) se 2 PUTA borila sa rakom kože, sada svi kažu da ima SAVRŠENO TELO (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Melani Grifit je čest gost holivudskih okupljanja i zabava, a neretko je tema medija što zbog brojnih korekcija, što zbog toga što i u sedmoj deceniji ima telo na kom bi joj mnoge žene pozavidele.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Nedavno su paparaci uhvatili Melani na ulicama Holivuda, proslavljena 64-godišnjakinja pokazala je zavidnu, vitku figuru u sportskim helankama sa providnim detaljima, pamučnoj beloj majici i crnim patikama.

Ova holivudska diva otkrila je da dobar izgled duguje redovnom vežbanju i izbalansiranoj ishrani, a njena dobra kondicija još više je za divljenje kada se uzme u obzir činjenica da se dva puta borila sa rakom kože, te da je dugo vodila bitku sa epileptičnim napadima.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Ona je svojevremno otvoreno progovorila i o činjenici da nije mogla da se nosi sa starenjem, zbog čega se okrenula plastičnim operacijama koje su njeno lice gotovo izobličilo.

Ipak, Melani se na vreme zaustavila:

"Nisam ni shvatala šta se dešava dok mi neko nije rekao: 'Gospode, šta si to uradila!?' Bila sam veoma povređena. Išla sam kod raznih doktora kako bih vratila ono što sam imala pre", rekla je glumica za "Vanity Fair".

Podsetimo, Grifit je u jednom trenutku čak dospela i na listu "kraljica plastičnih operacija", a uprkos tome što ih je smanjila očigledno nije od istih skroz odustala.

Melani je bila 19 godina u braku sa kolegom Antoniom Banderasom sa kojim ima ćerku Stelu. Iz braka sa glumcem Donom Džonsonom ima ćerku Dakotu, a sa Stivenom Bauerom, sina Aleksandra.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:33

Ana Korać

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track